Ibrahimovic tvivler på Ajax-comeback

Zlatan Ibrahimovic har ikke umiddelbart planer om at vende tilbage til Ajax, men han uderstreger, at klubben altid vil have en særlig plads i hans hjerte

Zlatan Ibrahimovic begyndte sin udlandskarriere i Ajax. Siden har han været i både Juventus, Inter, Barcelona, Milan og senest Paris Saint-Germain. (Foto: AP)
Zlatan Ibrahimovic begyndte sin udlandskarriere i Ajax. Siden har han været i både Juventus, Inter, Barcelona, Milan og senest Paris Saint-Germain. (Foto: AP)

Det kan være mere end vanskeligt at skrive et fodbold-manuskript på forhånd, men meget tyder på, at Zlatan Ibrahimovic tager endnu et par år i Paris Saint Germain, inden han skifter til en lidt mindre klub for at slutte karrieren.

Malmö FF og Ajax Amsterdam, som var klubberne der kickstartede Zlatans karriere, regnes af mange som gode bud på superstjernens sidste klub.Se også: Italienske topklubber kæmper om Fischer

Hovedpersonen selv har også tænkt tanken om at vende tilbage til den hollandske hovedstad, hvor han havde bopæl fra 2001 til 2004, men han tvivler på, at det er det rigtige skridt for ham.

- Ajax er en speciel klub for mig, og jeg skylder klubben en masse, men når snakken falder på at vende tilbage, kan jeg kun sige, at jeg ved det ikke. Jeg har aldrig lukket nogen døre for tidligt, for man ved aldrig, hvad der sker i fodbold.Se også: Milan-keeper efter svinestreg: Vi kender jo Christian Poulsen ...

- På den anden side så er det også svært at vende tilbage til en klub, hvor man før har haft en god tid – og det havde jeg virkelig i Ajax, siger Zlatan Ibrahimovic til 1900 Magazine.

Den 32-årige stjerneangriber forlængede for nylig sin kontrakt med Paris Saint Germain.

Læs mere om fodbold på Tipsbladet.dk

0 kommentarer
Vis kommentarer