Rommedahls skifte er endt i helvede

Dennis Rommedahl har endnu ikke optrådt for RKC Wallwijk efter skiftet i sommer, fordi en skade holder ham ude. Derfor hjælper han til i kulissen med at skaffe sponsorer til den lille klub

Dennis Rommedahl forlod i sommer Brøndby, indtil videre uden held (Foto: Jens Dresling)
Dennis Rommedahl forlod i sommer Brøndby, indtil videre uden held (Foto: Jens Dresling)

Dennis Rommedahls karriere tog fart, da han blev lejet ud fra PSV Eindhoven til RKC Wallwijk i 1997. I sommer tog han tilbage til den hollandske klub og blev med ét klubbens klart største navn. Desværre for ham og Waalwijk har han endnu ikke fået så meget som et minut på banen, for en overbelastningsskade ved akillessenen plager ham så meget, at han ikke er i stand til at spille.

- Det har været et helvede for mig og for klubben. Forventningerne i sommer var jo, at jeg kunne hjælpe klubben på bedst mulig måde på banen. Det har jeg ikke kunnet, og derfor forsøger jeg at hjælpe udenfor banen og på den måde alligevel give noget igen. Jeg hjælper kommercielt ved for eksempel at skaffe sponsorer. Vi er en lille klub og har et lavt budget, og mit navn er det største i klubben, så jeg vil hjælpe så godt, jeg kan, og derfor glæder det mig, at jeg kan hjælpe ved at spise middage med sponsorer og den slags, siger Dennis Rommedahl til tipsbladet.dk.

Den 35-årige dansker tror stadig, der går et stykke tid, før han kan komme på banen. Lige nu er det slet ikke på tale, at han skal spille, selv om han havde håbet, at han kunne få comeback i Æresdivisionen efter nytår, når Waalwijk møder Groningen den 18. januar.

- De fleste læger siger, at ro er det eneste, der hjælper, men den tid har jeg ikke. Vi prøver diverse behandlinger for at få skaden til at hele, men det går virkelig langsomt. Det er stadig målsætningen, at jeg skal spille efter nytår, men jeg ved ikke, hvornår det kan blive. Der skal ske noget drastisk, hvis jeg skal i kamp fra starten af forårssæsonen. Der er stadig et stykke vej, og jeg bliver nødt til at være tålmodig.

Rommedahls kontrakt med RKC Waalwijk løber til sommeren 2015, men det kan være slut til sommer, hvis ikke han kommer i kamp i foråret. Det næste halve år bliver altså afgørende for, om Rommedahl tager den sidste sæson med, eller om han siger stop.

- Jeg vil prøve at komme tilbage på banen så hurtigt som muligt, og jeg er optimist, så jeg er stadig sikker på, at jeg kommer tilbage, for jeg ved, jeg har mere i mig. Min drøm er at komme af med den her skade og vise, at jeg stadig kan være med, og spiller jeg to kampe for Waalwijk, vil jeg være glad. Så min fodboldfremtid afhænger meget af foråret, og hvordan skaden udvikler sig, siger Rommedahl, der kæmper for at blive fit, mens han ser sine holdkammerater kæmpe i bunden af Æresdivisionen.

- Vi har det laveste budget i rækken, og målet er at redde sig, og det synes jeg også, vi har spillermaterialet til. Der er dårlige kampe, og der er gode kampe, men det er meget tæt, og vi kan pludselig ligge midt i tabellen. Der er ikke den store niveauforskel på holdene hernede, og vi har også fået pænt med point mod de store hold. Spiller for spiller er der flere, der er bedre end os, end der er dårligere end os, men alle kan slå alle, og hvis vi overlever, er vi rigtig godt tilfredse.

RKC Waalwijk ligger fjerdesidst i Ærsdivisionen med 17 point for 17 kampe. De slog i weekenden ADO Den Haag med 2-1 og rykkede forbi dem i tabellen.

0 kommentarer
Vis kommentarer