Fischer dobbelt målscorer i Ajax-sejr

Den danske landsholdsangriber Viktor Fischer scorede to mål for Ajax, som vandt 3-0 ude over Ijsselmeervogels.

Arkivfoto: AP/Peter Dejong
Arkivfoto: AP/Peter Dejong

Alt andet end en sejr havde været en fiasko for Ajax Amsterdam, der torsdag aften mødte den lille hollandske fodboldklub Ijsselmeervogels i 1/8-finalen i den hollandske pokalturnering.

Ajax vandt da også uden problemer med 3-0 ude mod Ijsselmeervogels, der blot spiller i den tredjebedste hollandske række til daglig. Ajax er til sammenligning tophold i den bedste række, Æresdivisionen.

Se også: Brandvarme Rieks scorer igen

Viktor Fischer benyttede lejligheden til at vise, at han er skarp for tiden. Den 19-årige danske landsholdsangriber fik scoret to gange i kampen - et mål i hver halvleg.

Allerede efter fire minutters spil fik Viktor Fischer bragt Ajax foran med 1-0 på oplæg fra Bojan Krkic, og fem minutter senere havde den 22-årige angrebsmakker Danny Hoesen fordoblet føringen.

Se også: De Boers agent afviser Spurs-rygter

Flere mål blev der ikke scoret i første halvleg. Viktor Fischer slog til igen efter 64 minutter, hvor han gjorde det til kampens slutresultat 3-0 med et flot mål.

Også den centrale midtbanespiller Christian Poulsen var med i pokalkampen for Ajax, og midtbanespilleren Lasse Schöne blev skiftet ind efter 73 minutter. Lucas Andersen sad derimod på bænken for Ajax i hele kampen.

0 kommentarer
Vis kommentarer