Kevin Conboy klar til sommerskifte

Den danske venstreback Kevin Conboy regner med at forlade NEC Nijmegen efter denne sæson

Kevin Conboy i aktion for Danmark mod Tyrkiet. (Foto: Gregers Tycho)
Kevin Conboy i aktion for Danmark mod Tyrkiet. (Foto: Gregers Tycho)

Når denne sæson er overstået, er det tid til at prøve noget nyt for den danske venstreback Kevin Conboy. 

Det er tre år siden, at Kevin Conboy kom til den hollandske klub NEC Nijmegen, og selvom han har kontrakt med klubben frem til sommeren 2015, lægger han ikke skjul på, at han skal videre til en ny klub efter denne sæson.

- Det er ingen hemmelighed, at jeg i lang tid har følt mig klar til at prøve noget nyt. At det ikke er blevet til noget, skyldes forskellige årsager. Det her er sommervinduet er vigtigt for mig, for jeg er nået til et punkt i NEC og i min karriere, hvor jeg trænger til at prøve noget nyt. Lige nu er mit fokus på at redde livet med klubben i Æresdivision, og så må jeg tage det andet efter sæsonen og se, hvordan det ser ud, siger Kevin Conboy til tipsbladet.dk. 

Den danske back har spillet fast for NEC Nijmegen gennem hele sæsonen og har lige nu nok at tænke på i den hollandske liga. Nijmegen kæmper i bunden af Æresdivisionen for overlevelse, men selvom klubben skulle klare skærene, er Conboy klar til noget nyt. 

Været klar længe
- Jeg har følt mig klar i lang tid til at komme videre, og jeg vil gerne prøve noget nyt i sommertransfervinduet uanset, om vi bliver oppe eller ej. Jeg vil gerne være med til at sørge for at klubben bliver oppe, så det er mit fokus nu, og så håber jeg, at jeg kan komme væk til sommer, siger han. 

Selvom Kevin Conboy har været en del af et bundhold gennem hele sæsonen, ser han fine muligheder for at komme videre til en større klub. 

Se også: Dortmund henter Herthas målsluger

- Mulighederne er gode. Holdet som helhed har ikke præsteret vanvittigt godt i sæsonen, men for mig personligt er det gået godt. Jeg har præsteret godt og spillet samtlige kampe. Det giver mig en tryghed, at jeg har gjort det godt på et hold, der ikke har fungeret, for det giver mig muligheder til sommer. 

Se også: AaB bekræfter: Snakker kontrakt med Spalvis og Larsen

Tidligere har der været interesse fra både Tyskland, Frankrig og England, og der er stadig flere klubber, der har den danske venstreback i kikkerten. Selv afventer Kevin Conboy lige nu situationen. 

Ved der er interesse
- Jeg har bedt min agent om ikke at fortælle mig noget lige nu, men jeg ved, at der er interesse fra nogle muligheder, der kunne være interessant for mig. Jeg vil ikke gå ind i navne og detaljer, men det er noget, der er et skridt opad i forhold til, hvor jeg er nu. Det har været min målsætning lige siden, jeg kom herned, at jeg ville udvikle mig som spillere og spille på højere niveau. 

- Jeg skal ikke nødvendigvis en ny liga, men for mig er det vigtigt, at det hele spiller. Om det bliver i en anden liga eller i en større klub i Holland, gør ikke så meget for mig, men jeg trænger til at spille under et andet pres end at være nedrykningskandidat eller midterhold. Jeg vil gerne spille nogle steder, hvor der er pres hver weekend for at præstere og få resultater, siger Kevin Conboy. 

Se også: Barcelona-træner: Messi skal være i topform

Da Kevin Conboy skrev under på en kontraktforlængelse med NEC sidste sommer, blev der indført en frikøbsklausul på en million euro, og det er altså denne pris, interesserede klubber skal indfri for at få fingrene i den tidligere Esbjerg-spiller. Så sent som i vinter afviste NEC Nijmegen at sælge Conboy på grund af klubbens situation i bunden af Æresdivisionen.

0 kommentarer
Vis kommentarer