De Boers Poulsen-frygt: Vil ikke miste ham

Frank de Boer har et stort ønske om at beholde Christian Poulsen et år mere i Ajax, men danskeren tøver

Christian Poulsen (Foto: AP)
Christian Poulsen (Foto: AP)

Christian Poulsens fremtid i Ajax er et af temaerne i de hollandske medier i disse dage ovenpå den danske midtbanespillers store præstation i weekendens sejr over ADO Den Haag. Her scorede Poulsen og flot hovedstødsmål og lavede et endnu smukkere oplæg til Thulani Serero.

Ajax har før sagt, at man gerne beholder Poulsen, men at han ikke må stå i vejen for et ungt talent. Nu er træner Frank de Boer dog mere klar i spyttet.

- Jeg vil ikke miste ham. Jeg har spurgt ham, om han vil blive et år mere, siger Frank de Boer til Dagblad van het Noorden.

Poulsen selv har sagt, at det er en familiebeslutning, om han fortsætter i Ajax. Han behøver til gengæld ikke være i tvivl om, hvorvidt hans fodboldegenskaber er skattet i klubben fra Amsterdam.

- Han kan ikke kun arbejde hårdt, han kan også spille utrolig god fodbold. Han tuder aldrig, og han gør altid, hvad han får besked på. Blind er førstevalg på den position, men jeg vil gerne beholde ham. Jeg har også spurgt ham. Og nej, han har ikke givet mig et svar, siger de Boer.

0 kommentarer
Vis kommentarer