Ivrig Boilesen forkorter ferien

Nicolai Boilesen er ivrig efter at være i god form til næste sæson. Derfor har han valgt at holde en kortere ferie end sine holdkammerater

Nicolai Boilesen i aktion for Danmark mod Norge sidste år. (Foto: Lars Poulsen)
Nicolai Boilesen i aktion for Danmark mod Norge sidste år. (Foto: Lars Poulsen)

Nicolai Boilesen rørte stort set ikke en fodbold i sidste sæson, men i denne har den danske venstre back gjort et stærkt comeback for Ajax Amsterdam.

Til trods for, at han heller ikke i denne sæson har kunnet snige sig udenom et par skader, er det alligevel blevet til 25 kampe i alle turneringer for den hollandske storklub, og det anser Nicolai Boilesen som tilfredsstillende.

- Lægestaben sagde før sæsonen, at hvis jeg kunne spille 20-25 kampe, ville det være et succesfuldt år. Det har jeg allerede nået på nuværende tidspunkt, så jeg er meget tilfreds, siger Nicolai Boilesen og skruer forventninger op forud for næste sæson.

- I næste sæson er mit mål at spille så meget som overhovedet muligt.

For at stå så stærkt i billedet som overhovedet muligt til næste sæson, har Nicolai Boilesen valgt at tage en kortere ferie end sine holdkammerater for at få mere tid til at arbejde med fysikken.

- Jeg håber, at jeg bliver udtaget til det danske landshold, og hvis jeg gør det, er jeg færdig i begyndelsen af juni. Så tager jeg måske to ugers ferie, og så vender jeg tilbage. Jeg vil ikke holde nogen lang ferie, for jeg vil være helt klar til næste sæson. Om jeg holder to uger eller fire ugers ferie gør ikke den store forskel for mig, fastslår den danske venstre back.

Nicolai Boilesen kan, med mindre alt går galt i den resterende del af sæsonen, snart lade sig hylde som hollandsk mester med holdkammeraterne i Ajax.

0 kommentarer
Vis kommentarer