Danske stortalenter til hollandsk storklub

PSV Eindhoven har hentet de danske U16-landsholdsspillere Mathias Bonde og Lasse Mikkelsen til klubben. De skifter fra henholdsvis AGF og Esbjerg

PSV-træner Philip Cocu får måske om et par år et par danske talenter i sin førsteholdstrup i PSV Eindhoven. (Foto: AP/Filip Horvat)
PSV-træner Philip Cocu får måske om et par år et par danske talenter i sin førsteholdstrup i PSV Eindhoven. (Foto: AP/Filip Horvat)

PSV Eindhoven har ikke haft held med Mathias Zanka Jørgensen, men den hollandske storklub er så langt fra blevet afskrækket over at have danskere i truppen. Det har klubben sat en fed streg under ved at hente hele to nye af slagsen.

Ifølge Eindhoven Dagblad har PSV Eindhoven slået kløerne i to danske stortalenter.

Se også: Zanka skal væk: Det har været meget frustrerende

Det drejer sig om midtbanespilleren Mathias Bonde og målmanden Lasse Mikkelsen. Begge spillere har netop underskrevet en tre-årig kontrakt med de mangedobbelte hollandske mestre. I morgen venter det obligatoriske lægetjek, før de officielt kan kalde sig PSV-spillere.Se også: Zanka overfuser træner: Sendt på reserveholdet

16-årige Mathias Bonde kommer til PSV fra AGF og har tidligere været til prøvetræning i den hollandske klub. Her efterlod han så fint et indtryk, at det er mundet ud i en kontrakt. Ligeledes 16-årige Lasse Mikkelsen kommer til PSV fra Esbjerg.

Begge spillere tørner ud for det danske U16-landshold.

0 kommentarer
Vis kommentarer