De Boer ser stor fremtid for Fischer og Andersen

Træner Frank de Boer har planer om at holde på kernen på sit Ajax-hold, hvilket blandt andet indebærer Nicolai Boilesen.

Frank de Boer håber, at kunne holde på kernen af sit hold Ajax-hold. For selvom holdet har relativt let ved at genvinde det hollandske mesterskab, har klubben sværere ved at gøre sig gældende i europæisk sammenhæng, der derfor forbliver den helt store målsætning.

Ajax-træneren mener således også, at der er masser af perspektiv i den nuværende trup, selvom der ikke skulle være nogen spillere i særklasse, som klubben tidligere har oplevet med Luis Suarez, Wesley Sneijder eller Zlatan Ibrahimovic. 

Se også: Danske stortalenter til hollandsk storklub

- Ikke i øjeblikket, svarer De Boer på spørgsmålet, om hvorvidt der er nogle Ajax-spillere med europæisk topklasse. 

- Men samtidig er der i denne sæson nogle fyre, som virkelig har brudt igennem. Klaassen, Denswil, Veltman, Serero, Boilesen, Cillessen. Daley Blind på sin plads som midtbanespiller. Der er stadig en masse perspektiv i dette hold, og vi vil gøre alt for at holde på denne kerne af spillere, siger De Boer til Algemeen Dagblad.Ajax-træneren mener, at det er vigtigt at give de forskellige spillere individuel frihed og nævner Viktor Fischer og Lucas Andersen, samt det måske helt store stjerneskud i Amsterdam for tiden, Ricardo Kishna, som nogle der kan levere det ekstra.

Se også: 'Pisse irriterende at Capellas skal til Brøndby'

- Jeg bryder mig ikke at iklæde mine spillere en spændetrøje, tværtimod. Vores angribere har en masse frihed til at gøre, som de ønsker. Det gælder også den centrale angriber. Vi har sådanne typer, men de er ofte ret unge som f.eks. Viktor Fischer, Ricardo Kishna eller Lucas Andersen. 

Til avisen fortæller De Boer desuden, at han glæder sig over den indflydelse, som Ajax-mesteren Johan Cruyff har haft på ledelsesarbejdet i klubben.

Se også: Ajax: Har ikke plads til Sneijder og van der Vaart

- Han har sikret, at vi kan arbejde, som vi gør. Ajax vil for fremtiden have mange tidligere spillere som trænere, siger De Boer og henviser til blandt andet assistenttrænerne Jaap Stam og Dennis Bergkamp.

- Det har ført til fred. Hans indflydelse har ikke i direkte forstand haft stor indflydelse på førsteholdet. Men jeg har talt med ham flere gange i denne sæson. Så kommer han op til en kop kaffe på kontoret. Så taler vi - selvfølgelig - om fodbold, slutter De Boer.

0 kommentarer
Vis kommentarer