Eksperter: Derfor skal Eriksen væk nu

Morten Bruun og hollandsk ekspert er enige om, at Chrisitan Eriksens udvikling er gået i stå

Christian Eriksen er efter al sandsynlighed på vej væk fra Ajax. (Foto: Thomas Sjørup)
Christian Eriksen er efter al sandsynlighed på vej væk fra Ajax. (Foto: Thomas Sjørup)

Christian Eriksen skal videre fra Ajax.

Sådan lyder det ifølge sporten.tv2.dk fra både Morten Bruun og den hollandske fodboldekspert Valentijn Driessen.

Danskeren har først kontraktudløb til sommeren 2014, men Ajax vil være mere end interesseret at sælge til sommer - ellers ryger en stor del af transfergevinsten.

Det er altså i de kommende måneder, at spekulationer tager fat.

- Tidligere på året blev der snakket lidt om, at han var gået i stå. Han tog ikke længere de store fremskridt, som han gjorde først i karrieren, siger fodboldredaktør Valentijn Driessen på avisen De Telegraaf til sporten.tv2.dk.

- Han har brug for nogle nye mål. Christian Eriksen er blevet for god til Æresdivisionen. Derfor har han behov for at komme videre.

Vil drukne i storklubberne
Den danske fodboldekspert Morten Bruun er enig.

Læs også:

Se også: Nye rygter: Eriksen til Liverpool

- Christian Eriksen skal ud og have nogle tæsk i en lidt mindre klub, hvor der er lidt mere pres på. Et Ajax-hold vil på hjemmebane have initiativet i 90 procent af tiden, og det er noget, der passer Christian Eriksen godt. Men han har det lidt med at forsvinde i de kampe på landsholdet, hvor vi har problemer.

- Jeg vil synes, det vil være spændende at se ham i Premier League. Jeg ser en spiller, der godt kan kyses, hvis man går hårdt til ham, og så forsvinder han lidt ud af kampene. Det er der bedre mulighed for at øve sig på i England. Der er livet måske lidt for nemt, når man spiller for Ajax i den hollandske liga, siger fodboldekspert Morten Bruun til sporten.tv2.dk.

- England er det bedste sted for Christian Eriksen at udvikle sig. Og det mener jeg, sagtens kan være i Fulham, Aston Villa eller Everton. Jeg ser ham drukne i Manchester-klubberne, Chelsea, Tottenham eller Arsenal, siger Morten Bruun.

Christian Eriksen har spillet i Ajax siden 2008.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere