Nye rygter: Eriksen til Liverpool

Christian Eriksen vil ikke forlænge kontrakten med Ajax. Det har fået rygterne om et skifte til Liverpool til at eksplodere

England kan blive nyt hjemland for Christian Eriksen. Her spiller han mod Manchester City i en Champions League-kamp for Ajax. (Foto: AP)
England kan blive nyt hjemland for Christian Eriksen. Her spiller han mod Manchester City i en Champions League-kamp for Ajax. (Foto: AP)

Meget tyder på, at Christian Eriksen til sommer forlader Ajax.

Det danske stjerneskuds kontrakt med Ajax udløber i sommeren 2014. Derfor har Ajax to valg, hvis klubben skal tjene på talentet: Enten at få Christian Eriksen til at forlænge eller sælge ham til sommer.

Meget tyder på, at det bliver til et sommersalg: Den danske playmaker har hidtil afvist at forlænge kontrakten, og ifølge Ajax' sportsdirektør Marc Overmars er Christian Eriksen begyndt at se sig om efter en ny klub.

- Christian har meddelt os, at han ikke ønsker at underskrive en ny kontrakt lige nu. Jeg tror, at han og hans agent ønsker at se, hvilke muligheder der byder sig til sommer, sagde Marc Overmars forleden til sporten.dk.

Læs også:

Se også: UEFA begrænser Eriksens muligheder

Flere klubber har det seneste år meldt deres interesse i danskeren, der på torsdag fylder 21 år.

Liverpool er mest ivrig
I England meldes især Liverpool og Tottenham interesseret, fra Italien har Inter, Roma og Milan forhørt sig på den unge fynbo, der naturligvis også har været sat i forbindelse med de største spanske klubber.

Men lige nu er det angiveligt Liverpool, der er mest ivrig.

Ifølge Ajaxfanzone.nl har Christian Eriksen fået et tilbud fra Liverpool. Her ser manager Brendan Rodgers tilsyneladende Eriksen som et perfekt match til den spillestil, den tidligere Swansea-manager har forsøgt at implementere i den hensygnende storklub.

Spørgsmålet er så, om Eriksen er klar til at skifte til en klub, der ikke lige umiddelbart spiller med om mesterskabet.

Læs også:

Se også: Ny skuffelse for Ajax-danskere

Christian Eriksen selv har tidligere udtalt, at Spanien og Italien formentlig er mere oplagt end England. Men signalerne fra danskeren har ændret sig, og han afviser ikke længere engelske klubber:

- Jeg tager en beslutning vedrørende min fremtid senere, men det er ikke sandt, at jeg kun vil til Spanien. Jeg ser på alle mulighederne fra Italien, England og Spanien. Men inden jeg forlader Ajax, vil jeg fortsætte med at vinde, og det er det, jeg koncentrerer mig om.

Christian Eriksen har i denne sæson scoret 9 mål og lavet 13 assistis i 31 kampe.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere