Schöne scorer i sen Ajax-sejr

Ajax skulle helt hen i overtiden, før sejren blev sikret mod bundklubben Cambuur. Lasse Schöne scorede hovedstadsklubbens første mål i sejren på 2-1

Lasse Schöne (th.) scorede en enkelt gang, da Ajax slog Cambuur 2-1 (Arkivfoto: AP)
Lasse Schöne (th.) scorede en enkelt gang, da Ajax slog Cambuur 2-1 (Arkivfoto: AP)

Ajax var ved at smide point mod bundklubben Cambuur, men på en scoring i overtiden sikrede Klaassen, at hovedstadsklubben vandt 2-1 og rykker på førstepladsen i Æresdivisionen. Lasse Schöne scorede Ajax' første mål i den vigtige sejr. 

Ud over Schöne startede også den tidligere AaB-spiller Lucas Andersen på banen for Ajax, mens Victor Fischer og Christian Poulsen startede på bænken.

Begge danske bænkvarmere kom dog ind i anden halvleg for Frank de Boers mandskab. For Cambuur var Oliver Feldballe ligeledes på bænken, og derfra så den tidligere Randers-spiller Lasse Schöne bringe Ajax foran mod slutningen af første halvleg. 

Se også: Italienske topklubber kæmper om Fischer

Men med ti minutter tilbage af kampen kom Cambuur tilbage i kampen, da Hemmen kom først på et lavt indlæg og prikkede bolden i nettet til 1-1. 

Og den stilling så ud til at holde til slutfløjt, men i overtiden blev Cambuur reduceret til 10 mand, da Ritzmaier fik sit andet gule kort. Og minuttet efter udvisningen udnyttede Ajax overtallet. Indskiftede Klaassen sparkede bolden i nettet, efter at den lidt tilfældigt havnede hos ham efter noget klumpspil i feltet. 

Med sejren indtager Ajax førstepladsen i Æresdivisionen med 34 point. De kan dog blive overhalet af Vitesse senere i dag, hvis de slår Breda på hjemmebane.  

0 kommentarer
Vis kommentarer