Poulsen: Mine børn bestemmer fremtiden

Christian Poulsen vil gerne fortsætte i Ajax, men familien skal med ind over en afgørelse, og så kræver det, at Ajax vil forlænge

(Foto: AP)
(Foto: AP)

Christian Poulsen lider under sine 34 år. I fodboldmæssig forstand er han nemlig omkring 14 år for gammel til at spille i netop Ajax, og alderen er netop en af årsagerne til, at den hollandske mesterklub tøver med en forlængelse, har man tidligere fortalt.

Poulsen selv ved heller ikke, hvad fremtiden bringer, men når den endelige beslutning skal tages, så er det også op til hans tre børn, hvad de har lyst til.

- Jeg må tage en beslutning for fremtiden og se, hvilke muligheder jeg har. Det er en familiebelsutning med mine tre børn og min kone. Mine børn har helt sikkert en stemme. Vi taler meget med dem om, hvad de vil. De er glade i Amsterdam og går i en god skole her. Jeg elsker byen og Ajax. siger Poulsen til De Telegraaf.Ajax har fortalt, at man gerne ser Poulsen forsætte i klubben, men man tøver, fordi han helst ikke må optage en plads på holdkortet i stedet for en ung spiller, der kan udvikle sig. Derfor kan der gå et stykke tid endnu, før en afklaring er på plads for det defensive danske anker.

- Men det afhænger også af klubben. Selvfølgelig vil Ajax udvikle unge spillere, og jeg er ikke en af de yngste. Efter sæsonen kigger vi på, hvad Ajax vil, og så beslutter jeg mig, siger Poulsen.

Han gjorde søndag beslutningen om en forlængelse lidt sværere - eller nemmere, om man vil - for Ajax, da han med en scoring og et oplæg var stærkt medvirkende til at spille Ajax millimeter fra det fjerde mesterskab i træk med en sejr ADO Den Haag.

0 kommentarer
Vis kommentarer