De Boer: Ingen planer om at forlade Ajax

Ajax-træner Frank de Boer har ikke taget nogen endegyldig beslutning, men indrømmer, at han har svært ved at forlade projektet i Amsterdam til fordel for Tottenham Hotspurs.

Frank de Boer med mesterskabstrofæet (Foto: AP)
Frank de Boer med mesterskabstrofæet (Foto: AP)

Den hollandske tv-station NOS kunne tirsdag meddele, at Tottenham har forhørt sig hos Ajax-træner Frank de Boer om en snarlig ankomst til White Hart Lane, og selvom Christian Eriksens tidligere træner lød ganske åben for et skifte til Premier League, så har piben imidlertid fået en anden lyd nu.

Over for Voetbal International fortæller Frank de Boer nemlig, at han har i sinde at blive i Ajax.

- Spurs har tilkendegivet, at de gerne vil snakke med mig. Muligvis efter sæsonen. Jeg fortalte dem, at jeg først ønsker at fokusere på en god afslutning på sæsonen med Ajax, og så først derefter vil jeg til lytte dem. Mere er der ikke at berette om i øjeblikket. Min agent Guido Albers har heller ikke meldt sig med noget, sagde De Boer, som ser ud til at foretrække at blive i Ajax

- Og lad mig være klar: Det er ikke min hensigt at forlade Ajax. Vi har en fantastisk gruppe af spillere, og jeg er begejstret for min tid i Ajax, siger de Boer, mens han også i avisen De Telegraaf ser ud til at afvise et skifte til Tottenham, men alligevel virker mere tøvende.

Se også: Ajax-træner jubler: Vi har været de bedsteSe også: Schöne og Ajax vinder mesterskabet!

- Jeg har en kontrakt indtil sommeren 2017 og ved ikke, hvad Ajax har tænkt. Davy Klaassen og Joël Veltman (to Ajax-spillere, red.) har tidligere bedt mig om ikke at forlade klubben, og det er en af de smukkeste ting, der er sket. Spillere vil have at jeg bliver. Det er selvfølgelig også afgørende for min beslutning. På et tidspunkt sætter man begge klubber ved siden af hinanden, giver plusser og minusser og så er denne slags detaljer er meget vigtige. Til sidst beslutter jeg mig for at tage tilbuddet eller ej.

Ajax-træneren har svært ved at sige, hvor sandsynligt det er, at han flytter til London.

- Jeg ved det ikke. Det skal virkelig passe godt, og det bør under alle omstændigheder have en masse perspektiv. Selvfølgelig vil jeg ikke opgive Ajax så let. Vi har en fremragende kerne, og vi kan udvikle os yderligere. To eller tre indkøb. Vi har en god gruppe af spillere, som kan udrette noget smukt. Ligesom Davy og Joel ser jeg også sådan på det.

Ajax sportsdirektør Marc Overmars fortæller desuden overfor avisen, at Tottenham har vist interesse, men ikke endnu ikke har været konkrette i forhandlingerne.

- De spurgte uformelt for omkring fire uger siden, hvordan Franks kontraktsituation var, og vi fik at vide, at han er på en liste over flere trænere, siger Overmars til De Telegraaf.

0 kommentarer
Vis kommentarer