Schøne: Det er ikke min titel

Lasse Schøne har været fremragende for Ajax i denne sæson, men han føler ikke, at han har en større andel i pokalen end sine holdkammerater

(Foto: PA)
(Foto: PA)

Lasse Schøne har haft en fantastisk sæson i Ajax, og derfor var det meget passende, at det var ham, der sikrede Ajax Amsterdam det hollandske mesterskab i går med en suveræn scoring dirkete på frispark i opgøret mod Heracles, som endte 1-1. Scoringen var Schønes niende ligamål, og det gør ham til den tredjemest scorende Ajax-spiller.

Den 27-årige offensivspiller er dog ikke meget for at tage en stor del af æren for hovedstadsklubbens fjerde mesterskab på stribe.

Se også: Ajax-træner jubler: Vi har været de bedste

- Jeg kom her for to år siden for at vinde, og nu er jeg blevet mester to gange. Det er meget smukt. Det her er ikke min titel, det er vores titel. Jeg har spillet en større rolle i år, hvor jeg har været mere offensiv. Men vi har gjort det godt alle sammen, og titlen er kollektivets fortjeneste. At blive mester fire gange i træk er fantastisk, siger Lasse Schøne til Voetbalprimeur.

Se også: Schöne og Ajax vinder mesterskabet!

Sæsonen har dog ikke været én stor optur for Ajax. I forrige weekend blev holdet groft ydmyget i den hollandske pokalfinale, hvor PEC Zwolle vandt med knusende 5-1. Den nedtur er imidlertid røget i Lasse Schønes glemmebog.

- Hvilken pokalfinale? Den kan jeg ikke huske, joker Lasse Schøne og tilføjer:

Se også: Falk-agent lukker Ajax-snak ned

- Nu er vi blevet mestre, og det er en større titel. Vi er de bedste i Holland.

Ajax runder sæsonen af med et opgør mod den nedrykningstruede danskerklub NEC Nijmegen i næste weekend.

0 kommentarer
Vis kommentarer