Hollandsk klub: Trist med Dennis Rommedahl

Dennis Rommedahl har ikke spillet en fodboldkamp i et år, og hans hollandske arbejdsgiver virker til at have mistet troen på, at danskeren nogensinde kommer tilbage

Dennis Rommedahl har måske spillet sin sidste kamp som professionel. (Arkivfoto: Anders Brohus)
Dennis Rommedahl har måske spillet sin sidste kamp som professionel. (Arkivfoto: Anders Brohus)

Dennis Rommedahl fylder i dag 36, og han kan se tilbage på en rigtig flot karriere, der desværre ser ud til at slutte på en meget trist måde. Officielt har den mangeårige landsholdsspiller ikke indstillet karrieren endnu, men der er ikke meget, der tyder på, at Dennis Rommedahl nogensinde kommer tilbage på fodboldbanen.

For et år siden skiftede Rommedahl fra Brøndby til RKC Waalwijk, men kantspilleren har endnu ikke været i aktion for den hollandske klub. Blækket på kontrakten var knap nok blevet tørt, før Rommedahl blev skadet, og den skade ødelagde hele sidste sæson. Og han er ikke kommet sig over den endnu.

Derfor tvivler RKC Waalwijk også mere og mere på, at man overhovedet får Dennis Rommedahl at se i aktion for klubben. Han har et år tilbage af sin kontrakt med klubben og nægter tilsyneladende at give op, men troen på, at han kan vinde kampen mod skaderne, synes ikke at være til stede i Waalwijk.

- Det er en trist historie. Vi respekterer, at han ønsker at prøve at gøre comeback, men der skal snart træffes en beslutning om hans fremtid, siger cheftræner Martin Koopman til De Gelderlander.

Meget mere optimistisk er RKC Waalwijks direktør Remco Oversier ikke.

- Det er dramatisk. Vi har stadig kontrakt med ham, og han koster mange penge. Han har spillet en rolle i forbindelse med vores komercielle aktiviteter, og han har også været inde omkring vores ungdomshold. Men hvad vi allermest ønsker er jo at se ham på banen, så det er skuffende, siger han.

RKC Waalwijk og FC Den Bosch er gået sammen om et talentarbejde, og i den forbindelse bliver Dennis Rommedahl flittigt brugt af Waalwijk. Men på banen kan de ikke bruge ham, og spørgsmålet er, om de nogensinde kommer til det.

Det ser ikke sådan ud.

0 kommentarer
Vis kommentarer