Jon Dahl: Næste klub skal have ambitioner

Danske Jon Dahl Tomasson er bestemt ikke færdig med trænergerningen. Han har sagt nej til nogle klubber og leder fortsat efter den rigtige klub at træne

Jon Dahl Tomasson er ikke færdig som træner (Foto: AP)
Jon Dahl Tomasson er ikke færdig som træner (Foto: AP)
Følg Fodbold

Den tidligere landsholdsangriber Jon Dahl Tomasson, der med 52 mål på landsholdet historiens mest scorende landsholdsspiller sammen med Poul "Tist" Nielsen, har ikke haft job som træner siden i sommer, hvor han blev fyret i hollandske Roda. Han nåede kun at være i spidsen for klubben i et halvt år. Klubben kunne ikke reddes og rykkede ud af den bedste hollandske række, men Jon Dahl Tomasson har ikke mistet lysten til at træne.

Danskeren, der bor i Holland, leder efter det rigtige job. Der har været tilbud, men som Jon Dahl Tomasson selv siger i et interview med Politiken var det alt, alt for langt væk. Tomasson siger dog, at han er åben for det meste, hvis klubben også har ambitioner.

- Min næste klub skal have en god ledelse med visioner, og det skal være et sted, hvor jeg kan være med til at udvikle et godt hold, spille seværdig fodbold og skabe resultater, siger Jon Dahl Tomasson til Politiken.

Ingen Bendtner: Her er Danmarks 10 bedste angribere nogensinde

Jon Dahl får sparket i Roda

Men selv om han ikke har job i øjeblikket, tager Jon Dahl den ikke med ro. Den tidligere AC Milan- og Feyenoord-spiller vil bruge tiden mellem jobs til at dygtiggøre sig.

- Nu skal jeg til at se rigtig mange kampe rundt omkring, og jeg skal på mange besøg i en række klubber for at suge til mig og blive inspireret og dygtigere. Jeg skal blandt andet til England og Tyskland, siger han.

Jon Dahl Tomasson nåede som spiller at repræsentere Heerenveen, Newcastle, Feyenoord af to omgange, AC Milan VfB Stuttgart og Villareal. Han spillede 112 landskampe og scorede altså 52 mål for Danmark.

LIGE NU

Mere fra Ekstra Bladet+

Lad os hermed rose de radikale

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind