Boilesen færdig i Ajax – Spanien passer mig godt

Ajax er parat til at sælge Nicolai Boilesen her i sommerens transfervindue

Ajax er klar til at sælge Nicolai Boilesen denne sommer (Foto: AP)
Ajax er klar til at sælge Nicolai Boilesen denne sommer (Foto: AP)

Efter fem et halvt år i Ajax vil et skifte til en større klub og en stærkere liga være et naturligt skridt at tage.

– Jeg har sagt til min agent (Kenny Boilesen, der er hans far), at jeg ikke vil bekymre mig om fremtiden – altså næste sæson – før de to landskampe er overstået. Derfor skal jeg heller ikke på nuværende tidspunkt involveres i, om der er henvendelser.

– Jeg skal heller ikke skifte for enhver pris, fordi Ajax er en god og stor klub. Men hvis det skal ske her til sommer, skal det være til en klub, der står for den samme form for fodbold, som jeg spiller, forklarer Nicolai Boilesen, der stadig har ét år igen af kontrakten med Ajax.

Ajax’ sportsdirektør Marc Overmars er dog fuldstændig indstillet på, at danskeren skal sælges i sommerpausen. Det sagde han i går til den hollandske avis Algemeen Dagblad.

Nicolai Boilesen har båret anførerbindet, men også fået masser af kritik i denne sæson. (Foto: AP) Holland Boilesen er blevet syndebuk: Jeg spiller ikke dårligt med vilje

Nicolai Boilesen har båret anførerbindet, men også fået masser af kritik i denne sæson. (Foto: AP) Holland Boilesen er blevet syndebuk: Jeg spiller ikke dårligt med vilje Nicolai Boilesen kan forlade Ajax til sommer. Der er allerede stor interesse for ham. (Foto: Darko Vojinovic, AP) Holland Spanske klubber jagter Boilesen: Åbner for Ajax-exit

Nicolai Boilesens ambition er at tage et skridt til en af de fem store ligaer – Premier League, Serie A, Bundesligaen, La Liga eller Le Championnat.

– Spansk fodbold passer nok godt til mig. Jeg vil i hvert fald tro, at der vil være flere interessante klubber her end i Premier League. Men som sagt kommer jeg ikke til en klub, der ikke spiller positiv og offensiv fodbold. For det skal være et sted, hvor jeg føler mig tilpas, forklarer Nicolai Boilesen.

Atletico Madrid og Sevilla er klubber, der på rygteplan er sat i forbindelse med Nicolai Boilesen. Det vil samtidig være klubber, der passer perfekt til ham, fordi de spiller med i toppen af rækken og samtidig spiller attraktiv fodbold.

José Ariel Nunez har lavet mange mål i Brøndby, men nu vil han væk (Foto: Jens Dresling) Superligaen Målhelt til møde: Vil væk fra Brøndby

Boilesen blev allerede venner med Eriksen i AGF:

22 kommentarer
Vis kommentarer