Boilesen fanget i Ajax: Ligner et halvt år på bænken

Nicolai Boilesen vil gerne videre fra Ajax Amsterdam, men der mangler konkret interesse for venstrebacken

Se et interview med Boilesen fra mandagens landsholdssamling (foto: Lars K. Hansen)

Mandag er landsholdet samlet i Helsingør til den første træning forud for fredagens EM-kvalifikationskamp i Parken mod Albanien.

Mens spillerne træner på banerne i Helsingør, så arbejdes der dog på højtryk i kulissen hos alverdens fodboldagenter, da transfervinduet flere steder i Europa smækker i mandag ved midnat.

En af spillerne i centrum for transferspekulation er 23-årige Nicolai Boilesen, der kun har ét år tilbage af kontrakten i den hollandske storklub Ajax Amsterdam.

Men selvom venstrebacken har meldt ud, at han gerne vil videre i karrieren, er der intet konkret på bedding, kort inden transfervinduet lukker.

- Jeg har hele tiden sagt, at jeg gerne vil prøve mig af på et højere niveau. Det er klart, at det er en af de fire, fem store ligaer i Europa, jeg har kigget på, men som jeg hele tiden har sagt, så kommer det ikke an på landet. Klubben skal føles rigtig.

Se også: Medie: Stor interesse for Boilesen, men stadig ingen bud

- Der har ikke været nogen endnu, så det er der, det ligger, siger Nicolai Boilesen i landsholdslejren i Helsingør.

Selvom fremtiden fortsat er en ubekendt faktor for Nicolai Boilesen, påvirker det ikke den unge venstreback, som efter ytringerne om udlængsel fra Amsterdam-klubben er blevet degraderet fra posten som viceanfører.

- Det handler om ens karriere og ens liv, så selvfølgelig er det en stressfaktor. På den anden side ved man godt, at den slags ting kan ske, når man er i denne business. Der er stadig otte timer tilbage, så nu må vi se, siger han.

Nicolai Boilesen har været i Ajax Amsterdam siden 2010, og han har spillet 15 A-landskampe.

2 kommentarer
Vis kommentarer