Boilesen om brud: Handler slet ikke om penge

Uden dramatik forlader Ajax-backen den hollandske klub, han har repræsenteret i hele sin seniorkarriere

Her kan du se Nicolai Boilesen udtale sig om klubskifte og folketingsvalg. (Foto: Niels Østergaard)

HELSINGØR (Esktra Bladet): Nicolai Boilesen og Ajax skilles efter fem et halvt år samarbejde. Men det var måske ikke lige den måde, Boilesen havde forventet at sige farvel til klubben, han har været med til at vinde fire mesterskaber med.

For Boilesen blev lidt overrasket over historien i hollandske medier om, han havde sagt nej til et kontraktudspil fra Ajax med et tilbud om en årsløn på 7,5 mio. kr.

- Det her handler slet ikke om penge.  Vi har haft en snak med Ajax og meddelt, at jeg gerne vil prøve noget nyt.

- Faktisk har vi slet ikke forhandlet økonomi med Ajax. Derfor kommer det bag på mig, at der dukker den slags historier op i hollandske medier, siger Nicolai Boilesen.

Ajax er klar til at sælge Nicolai Boilesen denne sommer (Foto: AP) Holland Boilesen færdig i Ajax – Spanien passer mig godt

Nicolai Boilesen har båret anførerbindet, men også fået masser af kritik i denne sæson. (Foto: AP) Holland Boilesen er blevet syndebuk: Jeg spiller ikke dårligt med vilje

I Ajax har man en lønpolitik, hvor spillere, der har været mange år i klubben, maksimalt kan tjene 7,5 mio. kr. Det var sådan en kontrakt, Ajax tilsyneladende var parat til at tilbyde Boilesen.

Nu skal Boilesens agent, farmand Kenny Boilesen, ud at finde en ny klub til venstrebacken.

Boilesen har her i spalterne luftet muligheden for et skifte til spansk fodbold, hvor han vil passe godt ind i stilen flere steder. Eksempelvis i Atletico Madrid og Sevilla, som har været nævnt på rygteplan.

- Jeg vil gerne prøve mig af i en større liga. Men nu fokuserer jeg på de to landskampe, så tænker jeg på fremtiden bagefter, siger Nicolai Boilesen.

6 kommentarer
Vis kommentarer