Annonce:
Annonce:

Dansk angriber hamrer mod toppen: Sammenlignes med kæmpe succeser

Nicolai Jørgensen fremhæves allerede som et stort aktiv i Feyenoord, hvor danskeren har lagt fra land med lutter sejre og en status som klubbens topscorer

Her kan du se en af Jørgensens træffere fra tidligere på sæsonen. (TV: AP)
Annonce:
Følg Fodbold

En flyvende start. Sådan kan Nicolai Jørgensens første tid i Feyenoord bedst beskrives.

Den danske landsholdsangriber har gang i det helt store triumftog i den hollandske klub, og sejrs- såvel som scoringstimen fortsatte igen søndag, da han med to træffere var med til at pulverisere Roda, der tabte 5-0 i Rotterdam.

Det efterlader ikke alene Feyenoord på førstepladsen i Æresdivisionen med fuldt hus qua 21 point efter syv spillerunder, men placerer også Jørgensen på en delt andenplads på topscorerlisten, hvor den forhenværende FCK-spiller nu er oppe på fem scoringer.

Sæsonåbninger af den kaliber bliver bemærket, og i Holland er Jørgensen allerede blevet en profil, der sættes i bås med et par af Rotterdam-klubbens helt store succeshistorier fra tidligere.

Annonce:

Således skriver det store medie Telegraaf mandag, at danskeren er på vej til at kopiere de forhenværende Feyenoord-angribere John Guidetti og Graziano Pellè, der begge fik karrierens absolutte gennembrud på disse kanter efter at have fejlparkeret talentet på andre adresser.

- De Kuip (Feyenoords stadion, red.) har i de seneste år været grobund for udenlandske angribere, der ikke har slået til i de store ligaer, men som - efter et ophold i Rotterdam - formår at nå toppen, lyder det.

- Da John Guidetti kom til Manchester City, formåede han ikke engang at spille sig til en plads på førsteholdet. Men så fik han chancen i Feyenoord, og med et væld af scoringer blev han en folkehelt. Graziano Pellè havde fejlet alle steder, da Ronald Koeman (Feyenoord-træner 2011-2014) ønskede at investere tid i ham. Dernæst blev italieneren den bedste angriber, Feyenoord har haft i mange år, skriver the Telegraaf.

Annonce:

- Og nu Jørgensen. Manden, der floppede i den tyske Bundesliga for siden at tanke selvtillid i FC København, ser nu ud til at få samme gennembrud i Feyenoord. Hvis han fortsætter sit scoringssnit – lige nu fem mål i syv kampe – vil danskeren være i stand til at opnå samme skæbne som Pellè, konkluderer mediet.

Skulle Jørgensen kopiere den 31-årige italienske angriber, venter der massiv succes. Med 50 scoringer i 57 kampe for Feyenoord markerede Pellè sig som en sand åbenbaring i klubben, han i 2014 forlod til fordel for Southampton.

Her oplevede landsholdsspilleren, der scorede to gange under sommerens EM for Italien, ligeledes opture på stribe, og efter to stærke sæsoner i Premier League drog han i sommer til kinesiske Shandong Luneng på et eventyr, der med sikkerhed sikrer en solid pensionsopsparing.

Nicolai Jørgensen brillerede i kæmpe Feyenoord-sejr

Dansk angrebstalent netter to i klar Ajax-sejr

Det kan gå begge veje, når danskere forsøger sig i udlandet. Se bare denne status på 90'er-kuldet i Premier League:
90’ernes danskere i Premier League: Sådan gik det - og her er de i dag

Billedet på Feyneoords sæson. Jubel over hele linjen. Klubben har maksimumpoint efter syv runder i Æresdivsionen og slog tidligere i september Manchester United i Europa League. (Foto: AP)
Billedet på Feyneoords sæson. Jubel over hele linjen. Klubben har maksimumpoint efter syv runder i Æresdivsionen og slog tidligere i september Manchester United i Europa League. (Foto: AP)

Nicolai Jørgensen blev et kæmpe hit i FCK. Se ham lægge til populariteten her med lækker pokal-scoring mod Brøndby:

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.
Annonce:
En formand, der gør, hvad der bliver sagt
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Annonce: