Annonce:
Annonce:

Dansk angriber skifter til Holland

Den danske angriber Emil Riis Jakobsen skifter til VVV Venlo i den bedste hollandske række

Emil Riis Jakobsen med fortid i Randers skifter til den bedste hollandske liga. Foto: All Over
Emil Riis Jakobsen med fortid i Randers skifter til den bedste hollandske liga. Foto: All Over
Annonce:
Følg Fodbold

Den unge angriber, Emil Riis Jakobsen, forlod i 2015 Randers FC og Danmark for at prøve lykken i engelske Derby, men han kommer næppe til at få sin debut for klubben. Til sommer udløber hans kontrakt, og resten af indeværende sæson skal han spendere i Holland.

19-årige Emil Riis Jakobsen på 190 centimeter skifter således til VVV Venlo, der ved vinterpausen er nummer 10 i Æresdivisionen. Danskeren har underskrevet en lejeaftale frem til sommer, meddeler klubben på sin hjemmeside.

Emil Riis Jakobsen trænede med i VVV Venlo før jul, og her gjorde han altså så godt et indtryk, at klubben nu har valgt at tilknytte ham på en lejeaftale.

- Han er en ægte angriber, målfarlig og god at bringe ind i slutningen af sæsonen, lyder det fra Venlos manager Stan Valckx på klubbens hjemmeside.

Annonce:

I Derby scorede danskeren sidste forår seks gange i otte kampe for U23-holdet i Derby

- Det er reserveligaen og voksne mænd, man møder. Da vi spillede på Old Trafford i efteråret var tempoet enormt højt, sagde den danske angriber til Ekstra Bladet i marts, inden han forklarede, hvordan det var at spille på så stort et stadion.

- Urealistisk! Der gik noget tid, før det gik op for mig. Mine forældre havde været inde og se stadion en måneds før. Og nu spillede jeg der. Der kan være…80.000? Måske var der 1000, der så os, fortalte han.

Angriberen var også med på det danske U19-landshold mod Tyskland i april. I alt er han noteret for 10 U-landskampe for Danmark, men han måtte selv ringe og gøre opmærksom på sig selv, som han fortæller herunder.

Emil spillede på Old Trafford: Det var helt urealistisk

Dansk stortalent hamrer mål ind på stribe i England

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Bandidos skal bekæmpes hårdt og med alle midler
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: