Dansk keeper efter vanvidsmål: Jeg scorer snart igen

ADO Den Haags danske målmand Martin Hansen bliver utvivlsomt verdenskendt efter sin fantastiske scoring her til aften. - Jeg skal nok score igen

Her kan du se det vilde mål. (Video: AP/SNTV)

Martin Hansen har begået et mesterværk af et mål tirsdag aften, da han satte hælen på bolden og sikrede ADO Den Haag et point i sæsonåbneren mod PSV Eindhoven.

Nede 1-2 fik Den Haag frispark, og som sædvanlig sendte de Martin Hansen med frem. Danskeren svigtede ikke, da han med hælen sparkede bolden i nettet til slutresultatet 2-2.

- Jeg går sgu stadig og griner lidt af det. Det er en god komedie, jeg har gang i, siger Martin Hansen, da Ekstra Bladet fanger ham på telefonen.

- Vi er et hold, som går efter det, så jeg bliver altid sendt med frem, når vi er ved at tabe, siger keeperen, der slet ikke så, at han fik scoret.

- Jeg bliver jo overfaldet med det samme og tænker, at der må have været nogen inde på stregen, som fik sendt bolden i mål. Det er først bagefter, når jeg ser den på skærmen, at det går op for mig, at den gik i mål, siger keeperen, der har danske Mathias Gehrt og Thomas Kristensen som holdkammerater.

Foto: SNTV Holland - 11. aug. 2015 - kl. 21:01 Vild scoring: Se dansk keepers umulige hælmål

- Stadion gik fuldstændig amok. Det var vildt, siger Hansen, der har rig erfaring med fødderne.

- Jeg har spillet meget fodbold som ung spiller i marken, og jeg har spillet meget indendørs fodbold, så jeg er god med fødderne.

- Det der var dog rent instinkt. Jeg prøvede bare at få den sendt af sted mod målet, siger målhelten.

Martin Hansen er nu delt topscorer i klubben. Selv om han ved, at han ikke ligefrem får de helt åbne målchancer, så tør han godt love mere i vente.

- I behøver ikke at bekymre jer. Jeg skal nok score igen.

Martin Hansen er delt topscorer i regeringsbyen Haag. (Foto: AllOver)
Martin Hansen er delt topscorer i regeringsbyen Haag. (Foto: AllOver)
 

Se Martin Hansens vanvittige scoring i toppen af artiklen.

35 kommentarer
Vis kommentarer