Dansk målscorer er træt af bænken i Ajax

Han forlængede sin aftale med Ajax i marts, men siden har Lasse Schöne været på bænken for klubben. Nu begynder han at lufte sin utilfredshed

Schöne har ikke fået meget spilletid senest. Mod Celtic gav han svar på tiltale, da han bankede et frispark i mål og sikrede hollænderne uafgjort. (Foto: AP)
Schöne har ikke fået meget spilletid senest. Mod Celtic gav han svar på tiltale, da han bankede et frispark i mål og sikrede hollænderne uafgjort. (Foto: AP)

Han er ikke blandt de spillere, Morten Olsen har fidus til, men i Ajax har han gennem sin tid i klubben været fast mand og blandt træner Frank de Boers yndlingsspillere. Der var derfor også højt humør, da Lasse Schöne i marts overraskende valgte at forlænge den aftale, der udløb et halvt år senere.

Men selv om klubben var glad for Schönes forlængelse, har han siden siddet på bænken i langt de fleste kampe. Sådan var det også torsdag aften, hvor han kom ind fra bænken og scorede direkte på frispark og sikrede sit hold 2-2 hjemme mod Celtic. Men nu er Lasse Schönes tålmodighed ved at være opbrugt.

Se også: Kongemål af Fischer - Schøne redder Ajax

- Jeg er ikke tilfreds med min situation, sagde han efter kampen til hollandske medier.

- Jeg har siddet på bænken i et halvt år og spiller en gang imellem. Selvfølgelig ville jeg sætte pris på, hvis jeg spiller et par kampe i ugen. Jeg kan ikke gøre så meget mere end at træne hårdt og godt. Og hvis jeg så får en chance, skal jeg vise mig frem. Det gjorde jeg i dag, sagde Schöne efter kampen mod Celtic.

Udover Lasse Schöne kom også Viktor Fischer på tavlen, da han scorede til 1-1.

29-årige Lasse Schöne skiftede til Ajax i 2012, hvor han kom til klubben fra NEC Nijmegen.

Se også: Dansker-mål hjælper Rosenborg

3 kommentarer
Vis kommentarer