Dansk stortalent et hit i Ajax: Han får det til at se let ud

18-årige Kasper Dolberg bliver nu en del af Jong Ajax - reserveholdet til Ajax Amsterdam

Kasper Dolberg gør det aldeles glimrende i Ajax (Foto: Ajax.nl)
Kasper Dolberg gør det aldeles glimrende i Ajax (Foto: Ajax.nl)

Det er kun gået en vej, siden 18-årige Kasper Dolberg forlod Silkeborg i sommer og skiftede til den hollandske storklub Ajax. Og det er fremad.

Det danske offensiv-talent har taget klubben med storm, hvor han har leveret mange, flotte præstationer og scoret mange mål på talentholdet A1.

Hans indsats og flid har nu belønnet sig, da han er blevet rykket op hos Jong Ajax, klubbens reservehold, der spiller i den næstbedste hollandske række.

Se også: Ajax-træner taler varmt om dansk talent

Samtidig skal danskeren nu også med på førsteholdets træningslejr i Tyrkiet, som bliver indledt i dag. Klubbens cheftræner Frank de Boer er i hvert fald begejstret over sin unge dansker, der kan blive endnu et stort navn i klubben.

- Han har givet et rigtig godt indtryk. Nogle gange får han det til at se let ud. Derfor er det godt for ham, at han kommer af sted med os nu. Han er en knægt med en masse potentiale, som Ajax kan få rigtig meget glæde af i fremtiden. Det er planen, at han efter vinterpausen også skal være oftere med og spille kampe for Jong Ajax, så det er en god forberedelse, siger de Boer til klubbens hjemmeside.

Se også: Succes i Ajax: Jagtet af Brøndby og Wolfsburg

Går det som håbet for Dolberg, kan danskeren slutte sig til den efterhånden lange stime af danskere, som er slået igennem i Ajax. Man kan bare nævne Christian Eriksen, Nicolai Boilesen og Viktor Fischer, som alle har fået deres gennembrud i hovedstadsklubben.

Dolberg fik sin Superliga-debut for Silkeborg i maj sidste år. Men forude venter sandsynligvis snart endnu større opgaver for den unge jyde.

7 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere