Dansk succes-keeper: Gid jeg var midtbanespiller

Martin Hansen tjener til føden ved at stå på mål, men ofte kunne han godt tænke sig at være i marken

Martin Hansen har trods sin position som målmand allerede scoret et enkelt mål i sæsonen. (Foto: ALL OVER)
Martin Hansen har trods sin position som målmand allerede scoret et enkelt mål i sæsonen. (Foto: ALL OVER)

Martin Hansen er målmand. Og en dygtig en af slagsen. Det kan de fortælle om i ADO Den Haag, hvor danskeren er en værdifuld sidste skanse. Men han er mere end det. Den tidligere Liverpool- og FCN-keeper er således en mand med stor passion for sin sport.

Dette kommer ofte til udtryk på de hollandske fodboldbaner, og danskeren er udmærket klar over, at det er blevet et signaturmærke for ham. Af samme årsag ønsker han af og til, at han ikke var målmand.

- Nogle gange ville jeg ønske, at jeg var midtbanespiller, så jeg kunne bruge min passion under kampene til at sætte skub i mine medspillere. Det er noget vanskeligere nede fra målet, siger Martin Hansen til ADOfans.

- Jeg er en meget passioneret person, og jeg vil altid vinde. Også til træning. Men det er en del af fodbolden, at man af og til taber, selv om det ikke er rart, fortæller målmanden.

Se også: Succes i Ajax: Jagtet af Brøndby og Wolfsburg

ADO Den Haag, der foruden Martin Hansen også har Thomas Kristensen og Mathias Gehrt i truppen, indtager 14. pladsen i den hollandske Æresdivision.

Tidligere i sæsonen så det dog bedre ud, da holdet lagde fra land med at være ubesejret i de tre første runder. Her var særligt åbningskampen mod PSV Eindhoven en svendestykke, da det blev til 2-2 mod de regerende mestre.

Ved den lejlighed var det netop Martin Hansen, der sørgede for point i overtiden. Målmanden var lusket med frem og udlignede med en spektakulær scoring med hælen, som efterfølgende gik verden rundt.

Se også: Fischer og Schöne netter mod Tomassons klub

3 kommentarer
Vis kommentarer