Annonce:
Annonce:

Dansk teenage-sensation top-præsterer: Det giver guldkontrakt

Kasper Dolberg er en særdeles vellønnet teenager i Ajax

Kasper Dolberg scorede et smukt mål for Ajax i weekendens hollandske klassiker mod Feyenoord. Video: AP
Annonce:
Følg Fodbold

Han er netop blevet 19 år, men selvom han fortsat befinder sig i sine teenageår, så er han allerede nu på manges læber i fodbold-Danmark.

Ajax-kometen Kasper Dolberg er buldret ind på scenen i dette efterår, hvor han fik sin officielle førsteholdsdebut tilbage i juli i år. Små fire måneder senere har teenage-sensationen været på pletten i både Champions League, Europa League og i den hollandske Æresdivision, hvor han står noteret for fem scoringer, hvilket placerer ham som nummer fire på topscorerlisten i Holland.

Målene og præstationerne på banen har gjort ham til 'talk of the town', hvor han har været på forsiderne, bliver sammenlignet med Zlatan og ligner en af Europas mest ombejlede teenage-angribere.

Annonce:

Meget tyder på, at Dolbergs arbejdsgiver ikke er overrasket over danskerens udvikling, for i foråret i år indgik klubben en fem-årig kontraktforlængelse med den lyslokkede bomber. En præstationsbaseret aftale, og sådan som Dolberg præsterer for tiden, så er det en særdeles god aftale, hans danske agent, Jens Steffensen, har sikret ham.

- Når han spiller, som han gør i øjeblikket, er det en guldkontrakt. Der er taget højde for det hele, så han har en virkelig god kontrakt, siger Jens Steffensen til BT.

Dolberg var på pletten i weekendens klassiker mellem Feyenoord og Ajax, og interessen for ham er stigende i takt med de stærke præstationer. Og når han præsterer, som han gør, så er han trods sin unge alder blandt de bedst betalte i Ajax.

- Vi har hele tiden haft på fornemmelsen, at han kan begå sig blandt de allerbedste, og det har vi taget højde for i vores kontraktforhandlinger. Han er i hvert fald blandt de bedst placerede, siger Jens Steffensen til avisen.

Den tidligere Silkeborg-spiller har endnu ikke været indkaldt til Åge Hareides a-landshold, men hvis den stejle kurve fortsætter, så er det blot et spørgsmål om tid, inden Hareides nummer dukker op i displayet på Dolbergs mobiltelefon.

Nye roser til dansk super-komet: Han har europæisk klasse

Tabte kæben over dansk supertalent: Han er magisk

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
En bonus på 300 mio. kr. for at handle el - virkelig!?
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: