Dansker kiksede klubskifte: Jeg var sur og bitter

Kevin Conboy var klar til at forlade NEC Nijmegen til fordel for en klub i Æresdivisionen i sommer, men på transfervinduets sidste dag gik handlen i vasken. Nu regner han med klubskifte senest til sommer

Følg Fodbold
Følg Udenlandsk fodbold

Sommeren gik hverken som forventet eller som håbet for den danske venstreback Kevin Conboy. Den tidligere Esbjerg-spiller rykkede med sin klub NEC Nijmegen ud af den bedste hollandske række, og der var længe lagt op til et skifte væk fra klubben.

Men sådan gik det ikke. Selvom NEC havde tilkendegivet, at Conboy kunne få lov at skifte klub med et år tilbage af kontrakten, er han stadig at finde i den hollandske klub, der nu er at finde i den næstbedste række.

- Jeg skulle have været væk i sommer, så jeg har været sur og bitter over, at klubben ikke ville lade mig gå alligevel. Ledelsen havde fortalt mig, at de gerne ville af med mig, og jeg havde også et tilbud fra en anden klub. Jeg ville gerne videre, men på transfervinduets sidste dag sagde Nijmegen alligevel nej og holdt mig i klubben. Det var en kold spand vand i hovedet, og det har taget tid at bearbejde, siger Keven Conboy til tipsbladet.dk.

Conboy snakker med mange klubber

Det har tidligere været fremme, at den hollandske klub Heerenveen har været interesseret i Conboy, men selvom den danske back bekræfter interessen, oplyser han, at det var en anden hollandsk klub, han var tæt på at skrive under med. Groningen har på rygteplan været nævnt.

Kevin Conboy finder det stadig ærgerligt, at han ikke kom af sted til en ny klub i sommer.

- Selvfølgelig er det det. Det er ikke en ønskeposition at være i den næstbedste række i Holland. Jeg har været i klubben i mere end tre år, så jeg havde håbet på en form for goodwill. De havde sagt, at jeg kunne få lov at skifte klub, men alligevel lod de mig ikke gå. Jeg havde håbet, at det var gået anderledes, siger han.

Conboy og Rieks udskiftet i NEC-remis

I stedet for at komme videre til en ny klub, har Kevin Conboy spillet i den næstbedste hollandske række i denne sæson.

- Det har været anderledes. Niveauet er ok, og det er ikke så slemt, som jeg havde frygtet, men det er ikke vanvittigt højt. På den anden side er det rart at vinde nogle flere kampe og opleve et andet pres, hvor det handler om oprykning, fortæller venstrebacken, der tidligere har været inde omkring det danske landshold og står noteret for én A-landskamp.

Til sommer udløber Kevin Conboys kontrakt med NEC Nijmegen, men allerede til vinter kan han forlade klubben, hvis det rette tilbud dukker op.

Kevin Conboy klar til sommerskifte

- Hvis der kommer noget interessant, er jeg åben for det, men jeg er transferfri til ommer, så jeg styrter ikke ud af døren for enhver pris. Det skal være interessant, for ellers kan jeg vente til sommer, hvor jeg som transferfri måske står bedre. Jeg tager det stille og roligt, men det kan også være, at klubben vil sælge mig i vinter, fordi det er sidste chance for at tjene nogle penge på mig, siger Conboy, der under alle omstændigheder er færdig i klubben til sommer.

Han udelukker således at forlænge sin kontrakt med NEC Nijmegen, og han har sat skub i jagten på en ny klub ved at tilknytte en ny agent. I forhold til fremtiden er Kevin Conboy åben for det meste – også Danmark.

- Jeg vil gerne spille på så højt niveau som muligt. Jeg har startet et nyt samarbejde med en ny agent, og det ser fornuftigt ud. Jeg vil ikke udelukke noget på forhånd, for det ville være åndssvagt at sige nej til noget. Det kommer an på, hvad der kommer af muligheder, siger Keven Conboy.

Mere fra Ekstra Bladet+

Det ligner endnu en katastrofe

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+