Danskere i ny Ajax-nedtur

Lasse Schöne gjorde sit for at Ajax skulle vinde søndag eftermiddag, men alligevel måtte holdet smide point

Lasse Schöne leverede en assist, men det var ikke nok for Ajax (Foto: AP)
Lasse Schöne leverede en assist, men det var ikke nok for Ajax (Foto: AP)

Ajax forsøger i øjeblikket at holde fast i et halmstrå i kampen om det hollanske mesterskab, men det ser ud til at strået ikke længere er nemt at holde fast om. Søndag eftermiddag gik det ellers som planlagt da Ajax, med Lasse Schöne på banen og Lucas Andersen i de sidste 11 minutter, mødte Willem II på udebane.

Viktor Fischer. (Akivfoto: Gregers Tycho) Holland Ajax-træner: Ingen garantier til Viktor Fischer

Efter 37 minutter kom Ajax foran efter forarbejde af Lasse Schöne, der fandt Milik, som bragte Amsterdam-klubben foran 1-0.

Den føring holdt dog kun indtil, der var spillet 52 minutter af kampen, da Willem II's Messaoud udlignede ganske fortjent, da Willem i løbet af kampen flere gange skød løs efter Ajax-målet som om det var en Tivoli-forlystelse.

Lasse Schöne og Ajax fik tre nødvendige point søndag mod Twente. (Foto: PA Photos) Holland Vigtig sejr til Ajax i dansker-møde

Med det uafgjorte resultat er Ajax nu 14 point efter PSV, der tidligere på søndagen slog Dortrecht med 3-0. Mesterskabskampen ser derfor ud til at blive noget udvandet, da PSV på ingen måde ligner et hold, der kommer til at tabe særligt mange point resten af sæsonen.

I næste runde møder netop PSV, hvor det er sidste skud i kampen om at holde sig inde i kampen om titlen i Æresdivisionen.

Se Schöne banke mål ind i Champions League:

0 kommentarer
Vis kommentarer