Annonce:
Annonce:

Dolberg afslører: Real Madrid ville være okay

Den danske angriber Kasper Dolberg håber på en flot karriere som Klaas-Jan Huntelaar. Og skulle han en dag få chancen for at spille for Real Madrid, vil han gribe den

Kasper Dolberg har store planer for fremtiden, men holder begge ben på jorden. Foto: Jens Dresling
Kasper Dolberg har store planer for fremtiden, men holder begge ben på jorden. Foto: Jens Dresling
Annonce:
Følg Fodbold

I Europa League-kvartfinalen i sidste sæson var de rivaler, da Ajax slog Schalke 04 ud af turneringen, og i denne sæson er angriber Klaas-Jan Huntelaar skiftet til Ajax og er derfor holdkammerat med danske Kasper Dolberg.

Den 19-årige angriber går ind til sin anden sæson som frontmand på Ajax' førstehold, og hvor ingen kendte den blonde bomber fra Silkeborg-området, ved alle nu, hvem han er.

Og Huntelaar forventer store ting af den danske landsholdsangriber.

Schöne om Nouri: Sorgen er der stadig

- Lige nu handler det for Kasper om at fokusere på opgaven. Resten kommer af sig selv, for jeg er sikker på, at han har potentialet til at spille på et meget højt niveau, siger Klaas-Jan Huntelaar til Telegraaf.

Dolbergs håb er, at han en dag kan se tilbage på en flot karriere som den, Klaas-Jan Huntelaar har haft. Huntelaar spillede for klubber som AC Milan, Schalke 04 og Real Madrid.

Annonce:

- At komme til Real Madrid en dag ville dag være okay med mig, siger den danske angriber med et glimt i øjet og slår over i en mere seriøs tone.

Kasper Dolberg vil ikke være ked af at kunne trække den hvide Real Madrid-trøje over hovedet en dag. Foto: AP/Martin Meissner
Kasper Dolberg vil ikke være ked af at kunne trække den hvide Real Madrid-trøje over hovedet en dag. Foto: AP/Martin Meissner

- AC Milan og Schalke 04 er gode klubber, og alle drømmer om at blive to eller tre til et VM. Men jeg vælger at gøre tingene på min egen måde, siger han.

Det bliver ikke denne sommer, Kasper Dolberg rykker videre. Han blev tidligere på sommeren erklæret 'ikke til salg' af sportsdirektør Marc Overmars, og selv har Dolberg ved flere lejligheder fortalt, at han ikke ønsker at blive solgt på nuværende tidspunkt.

Danskeren lader til at kunne lide trygheden i Amsterdam i øjeblikket, og så har han også behov for at spille en hæl sæson på et endnu højere niveau i Holland, før han rykker videre.

Sådan endte 17-årige Victor i Ajax

 

- Det er underligt at læse i dag, hvor alt er til salg i fodbold. Men han (Overmars, red.) er kommet med den erklæring, og det er fint. Jeg ønsker at bo her, og jeg vil ikke skifte nu, siger Kasper Dolberg.

Annonce:

Ifølge Klaas-Jan Huntelaar har Dolberg en chance for at komme til en klub som Real Madrid, men det ligger et stykke uden i fremtiden.

- Hvis du vil til en klub som Real Madrid, er en god idé at slå vejen forbi en klub på et niveau imellem (Ajax og Real Madrid, red.) - for eksempel i Tyskland eller England. Og når du har bevist, at du er klar til den absolutte top, så skal du selvfølgelig skifte, siger Huntelaar.

 

Fodboldeksperter: Sådan ser landsholdet ud ved EM i 2020

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Politikerne beholder altid deres løn og privilegier
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: