Dolberg-missil koster fan et brækket håndled: Nu viser han armen frem

Den danske angriber Kasper Dolberg kan sparke særdeles hårdt

AP/IMG: Dolberg scorer mellem benene på målmanden.

Det er ikke altid lige nemt at være fan af et fodboldhold. Det kan hollandske Stijn Udo skrive under på.

Den 34-årige Ajax-fan havde nemlig taget turen til Willem II forrige søndag for at se Ajax-holdet spille sæsonens sidste kamp i Eresdivisie, og selv om han fik en Ajax-sejr at se, blev det alligevel noget smertefuldt. Dels løb Feyenoord med mesterskabet, dels brækkede Stijn Udo sit håndled allerede under opvarmningen.

Og 'synderen'? Ja, han er dansk.

Dolberg er en mand, der sparker igennem. Arkivfoto: Action Plus/ All Over Pres
Dolberg er en mand, der sparker igennem. Arkivfoto: Action Plus/ All Over Pres

Det er ingen hemmelighed, at den 19-årige danske angriber Kasper Dolberg har et særdeles hårdt spark, og det fik Stijn Udos håndled at føle, da den danske angriber under opvarmningen til kampen mod Willem II sparkede på kassen og missede.

Udo havde sin 11-årige nevø med til kampen, og Stijn Udo satte sit hånd ud for at sikre, at nevøen ikke blev ramt af bolden. Det gjorde så i stedet Udos hånd, og det kostede et dobbeltfraktur i håndleddet, fortæller Stijn Udo nu til ad5.nl.

Men han ville ikke gå glip af kampen, så med store smerter sad Udo i to gange 45 minutter og så fodbold, inden han efter kampen gjorde noget ved sit håndled.

- Jeg ønskede ikke at gå glip af kampen - Ajax kunne være blevet mester. Efter kampen tog jeg på skadestuen, og røngtenbilleder viste, at mit håndled var brækket to steder, siger han.

Stijn Udo delte billedet af sit håndled i gips på Twitter, og det har faktisk også fået Ajax til at tage kontakt.

- De vil give mig en lille gave, men jeg ved ikke hvad. To billetter til finalen på onsdag? Det ville være rart, selv om det bliver svært (at komme afsted, red.) fordi jeg ikke må køre bil, siger Stijn Udo.

Det er på onsdag, at Ajax møder Manchester United i Europa League-finalen i Stockholm.

Ajax vandt i øvrigt opgøret mod Willem II med 3-1, og Kasper Dolberg scorede til 1-0, inden han blev udskiftet i pausen. Men da Feyenoord samtidig vandt hjemme over Heracles, var det Nicolai Jørgensen og Feyenoord, der løb med titlen som hollandsk mester i denne sæson.

Se Stijn Udos arm i gips herunder:

Foto: Jens Dresling Landsholdsfodbold Før U21-EM: Danmark må nøjes med 'sekunda-hold'

Europa League Mourinho langer ud efter Dolberg og co.: 'I hører ikke til i finalen'

Tysk fodbold Medie: Sensationsklub lurer på Dolberg

En smuk symbolik på den gyldne periode, der grundlagde Ajax som danskerklub. Søren Lerby, Henning Jensen og Frank Arnesen lufter sæsonens pokaler i  1979. Polfoto Sport Derfor vælger Ajax danskere: Fra stjernestunder til forræderi og karrierestop