Dolberg nedlagt: Så scorer han efter få sekunder

Kasper Dolberg scorede sit 11. sæsonmål, da han bragte Ajax foran 1-0 i storsejr hjemme over Heracles

Se scoringen her. Video: AP/IMG Media

Ajax gjorde som forventet, da Heracles søndag var på besøg i Amsterdam i Æresdivisionen.

Med en 4-1-sejr hentede Ajax lidt ind på Feyenoord i toppen af ligaen efter en kamp, hvor Kasper Dolberg scorede for Ajax.

SE MÅLET I KLIPPET ØVERST

Ajax er dermed noteret for 58 point på andenpladsen, mens Feyenoord topper med 63 point. Begge hold har spillet 24 kampe.

Den 19-årige dansker scorede kampens første mål halvvejs inde i første halvleg, da han lynhurtigt var over en ripost.

Heracles-keeper Bram Castro halvklarede en Ajax-afslutning, og Dolberg kom spurtende til og sendte sikkert bolden i mål og bragte Ajax foran 1-0.

Føringen holdt dog blot to minutter, så svigtede opdækningen i Ajax-forsvaret.

Efter et indlæg fra Wout Droste i højre side blev bolden ikke clearet, og Samuel Armenteros fik lov at udligne med sit hovedstød til 1-1.

Efter godt en times spil headede Matthijs De Ligt Ajax på 2-1, og fire minutter senere slukkede Davinson Sanchez lyset for Heracles med sin scoring til 3-1.

Bertrand Traore lukkede målfesten til 4-1 til sidst.

Efter sit gennembrud i Ajax blev der lidt stille omkring Kasper Dolberg, men efter scoringen er Kasper Dolberg nu noteret for 11 mål i sæsonen for Ajax, hvor han er delt topscorer i klubben med Davy Klaassen.

Christian Nørgaard og Uros Matic er begge to blandt de 30 bedst betalte i Superligaen. Foto: Polfoto Sport og Spil Eksklusivt: Her er de 30 bedst lønnede i Superligaen

En smuk symbolik på den gyldne periode, der grundlagde Ajax som danskerklub. Søren Lerby, Henning Jensen og Frank Arnesen lufter sæsonens pokaler i  1979. Polfoto Sport og Spil Derfor vælger Ajax danskere: Fra stjernestunder til forræderi og karrierestop

Se også: Kæmpe hæder til Dolberg: Nu har han overhalet norsk 'vidunderdreng'

Se også: Grinende Klopp om 'fantastiske' Dolberg: Hvem kender ham ikke?

58 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere