Dolberg om United-rygter: Svært at forholde sig til

Rygter sender Kasper Dolberg til Manchester United, men danskeren holder fødderne plantet i jorden

Foto: AP
Foto: AP

Enhver 19-årig ville højst sandsynligt stråle af lykke, hvis en klub som Manchester United var interesseret i at hente én selv til klubben, men Kasper Dolberg er ikke som enhver.

Den generte teenager har fået sit helt store gennembrud i europæisk fodbold i denne sæson, og det har kastet interesse af sig fra nogle af verdens allerstørste klubber, og selvom Kasper Dolberg kender til interessen, er det ikke noget, han tænker på.

- Ja, jeg har set det. Mine venner synes, det er helt vildt, men selv synes jeg, det er svært at forholde sig til, fordi jeg ikke ved om interessen er reel. Jeg synes, det er underligt, siger han til norkse VG og fortsætter:

- Jeg tænker ærligt talt ikke på det i øjeblikket. Jeg kan se mig selv i Ajax i flere år, så jeg føler egentligt ikke et behov for at tænke på andre klubber.

Angiveligt er Dortmund villige til at betale 150 millioner kroner for danskeren, der har scoret otte mål i 18 Æresdivisionskampe denne sæson.

- Det handler om at træffe de rigtige valg og være i en klub, hvor de tror på dig. Til syvende og sidst handler det dog om det, du selv gør. Du skal være selvkritisk og ikke tilfreds.

'Åge er en morsom fyr'
- På et tidspunkt, hvis talentet er godt nok, så vil jeg til en stor klub, som kæmper om titler. At vinde de store trofæer er det, jeg drømmer om, siger danskeren.

Kasper Dolberg fik debut for det danske landshold i november i fjor, og han er glad for kemien med landstræner Åge Hareide.

- Åge er en morsom fyr. Han virker afslappet, og vi får lov at smile til træning, og det kan jeg godt lide. Han virker som en god træner og en fin fyr, siger Kasper Dolberg blandt andet om den danske landstræner.

Ajax-spilleren blev i december kåret til Årets Fund i dansk idræt i 2016 i prisen, der uddeles af Politiken, Danmarks Idrætsforbund og Team Danmark.

Kasper Dolberg har scoret otte ligamål i denne sæson for Ajax i Æresdivisionen.

44 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere