Annonce:
Annonce:

Dropper børn: Her løber undertøjsmodeller på banen

I anledning af Valentinsdag afløste modeller i undertøj børnene, da fodboldspillerne skulle følges ind

I anledning af Valentinsdag var børnene skiftet ud med undertøjsmodeller, da fodboldspillerne skulle følges på banen (Screenshot)
I anledning af Valentinsdag var børnene skiftet ud med undertøjsmodeller, da fodboldspillerne skulle følges på banen (Screenshot)
Annonce:
Følg Fodbold

Det er lidt over et år siden, at Dennis Rommedahl fik sin kontrakt med RKC Waalwijk ophævet og stoppede karrieren. Dengang var klubben netop rykket ned i næstbedste hollandske række.

Siden da har den lille klub ikke optrådt meget i danske medier.

I weekenden gennemførte klubben dog et af de mere bemærkelsesværdige stunts inden for fodboldens verden.

I hjemmekampen mod Emmen havde man valgt at droppe de børn, der normalt følges med spillerne, når de går ind på banen til kampstart.

I anledning af søndagens Valentinsdag havde man i stedet valgt at skifte børnene ud med letpåklædte kvindelige modeller.

Annonce:

- Det sker i samarbejde med undertøjsfirmaet After Eden, og det vil desuden være gratis for kvinder at komme ind på stadion. Ud over denne særlige begivenhed handler det naturligvis om fodbold, hvor RKC tager imod Emmen, lød det på hjemmesiden dagen inden kampen.

De kvindelige fans kunne altså gratis komme ind og se fodbold, mens mændene ud over kampen kunne se et noget specielt indløb, der nu går verden rundt.

Måske en idé til de danske Superliga-klubber, der skulle slås med faldende tilskuertal.

RKC Waalwijk tabte i øvrigt kampen 0-1 på et straffespark af Rick ten Voorde, der scorede på straffespark 16 minutter efter kvindernes indløb.

Hjemmeholdet ligger dermed stadig nummer sidst i den næstbedste række, og der er langt op til tidligere tiders storhed for klubben, der har haft danskere som Michael Krohn-Dehli, Nicklas Svendsen og Birger Jensen, ligesom også spillere som Khalid Boulahrouz, Giovanni van Bronckhorst og Thomas Vermaelen har spillet her.

Se video med undertøjsmodellerne, der følger spillerne ind her:

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Man skal ikke lade sig narre af Løkke
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: