'En skam som dansker'

Den tidligere landsholdsspiller Kenneth Perez har det svært med, at danske Nicolai Jørgensen ikke taler hollandsk

Kenneth Perez, som har en lang karriere i holland bag sig, er mildest talt ikke imponeret over sin landsmand. Foto: Jens Dige
Kenneth Perez, som har en lang karriere i holland bag sig, er mildest talt ikke imponeret over sin landsmand. Foto: Jens Dige
Følg Fodbold

Han har selv en fortid som spiller i hollandsk klubfodbold hos blandt andet AFC Ajax, og hver uge er danske Kenneth Perez på tv for at analyse på ugens kampe og begivenheder i den hollandsk fodbold.

Det gør danskeren på hollandsk, og han var søndag forbløffet over, at landsmand Nicolai Jørgensen ikke taler det hollandske sprog.

Feyenoord-angriberen var på tv efter klubbens nederlag på 2-3 til AZ Alkmaar, hvor Jørgensen i øvrigt scorede til 1-1, og her var det på engelsk, han svarede på spørgsmål om fremtiden, efter der har været rygter om et skifte til tyrkisk fodbold og Galatasaray.

Og det faldt altså Perez for brystet.

- Det er en skam som dansker, at man ikke kan give et interview på hollandsk efter fem år, sagde Kenneth Perez i ESPN-studiet efter Nicolai Jørgensens interview.

- Især når han taler om, at Feyenoord er hans andet hjem.

- Efter bare et år (i Holland) forsøgte jeg at give interviews på hollandsk. De fleste skandinaver kan lære at tale hollandsk ret hurtigt, lyder det fra danskeren.

Nicolai Jørgensen, 30 år, har halvandet år igen af aftalen med Rotterdam-klubben. Han sagde, at han helst ikke ønsker at flytte væk fra Feyenoord. Målet mod AZ var danskerens tredje sæsonscoring.

Jørgensen scorer i Feyenoord-skuffelse
Topklubber vil hente Jørgensen  

Mere fra Ekstra Bladet+

Mette Frederiksen slipper med skrækken og lader andre tage skraldet

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind