Færdig i Ajax: Boilesen tæt på italiensk klub

Nicolai Boilesen virker tæt på et skifte til Serie A-klubben Genoa

Nicolai Boilesen kan være på vej til den italienske liga (Foto: AP)
Nicolai Boilesen kan være på vej til den italienske liga (Foto: AP)

Nicolai Boilesen har ikke en fremtid i hollandske Ajax.

Det har stået ret klart de seneste uger, hvor landsholdsbacken har været helt ude af Ajax-truppen. Nu tyder alt på, at Boilesen i stedet er på vej til den italienske Serie A.

Italienske pressekilder melder, at Genoa er så langt i forhandlingerne med Ajax, at der kun mangler de personlige forhandlinger, før der kan lukkes en aftale.

Se også: Lazio jagter Ajax-dansker

Der har den seneste tid været interesse fra engelske, spanske, tyrkiske samt andre italienske klubber, men pilen peger altså på, at det er Genoa, som løber med en lang kontrakt med 23-årige Boilesen.

Der har igennem det seneste halve år foregået et magtspil i kulissen omkring Nicolai Boilesens fremtid.

Ajax har forsøgt at få deres viceanfører til at forlænge, mens Boilesen og hans rådgiver, farmand Kenny Boilesen, har kigget efter nye udfordringer til den offensive back.

Se også: Nyt klart Ajax-tegn: Derfor er Boilesen på vej væk

Det fik Ajax til at meddele, at så skulle der være et salg denne sommer med kun et år tilbage af kontrakt. Men den hollandske klub har samtidig over for flere klubber forlangt over 15 mio. kr. for Boilesen.

Det har kompliceret tingene en hel del, men nu skulle der altså være tæt på enighed mellem Ajax og Genoa.

 Se også: Aston Villa byder på Boilesen

Det har ikke været muligt at få oplysninger omkring en eventuel pris på landsholdsspilleren, som formentlig skal til lægetjek i denne uge, hvis alt går vel med de sidste forhandlinger.

7 kommentarer
Vis kommentarer