Feyenoord-spiller gjort til grin efter 'Neymar-stunt': 'God bedring'

Et let klap fik spilleren til at vælte omkuld. Se episoden herunder

Feyenoords Steven Berghuis bliver gjort til grin efter denne opførsel i søndagens kamp. (Video: AP/SNTV)

Feyenoord sikrede sig søndag tre point mod Utrecht takket være et sent mål af Robin van Persie, men efter slutfløjt var det ikke veteranens matchvindende mål, der blev diskuteret.

Det var derimod Feyenoord-fløjen Steven Berghuis' overdrevne skuespil i kampens 68. minut, da han blev klappet blidt i nakken af Utrechts Willem Janssen efter en nærkamp.

Klappet fik nemlig Steven Berghuis til at tage sig til nakken for derefter at smide sig til jorden i en skuespilspræstation, der næppe vinder ham nogen form for statuette, men til gengæld minder om brasilianske Neymars lignende 'præstationer' under denne sommers VM-slutrunde.

Efter episoden blev Berghuis gjort til grin på Twitter, hvor flere brugere ønsker ham god bedring.

Nicolai Jørgensen var med fra start i kampen, men blev udskiftet efter 62 minutters spil. Efter weekendens spillerunde ligger Feyenoord på tredjepladsen i Æresdivisionen.

Se også: Målene rasler ind: Brøndbys målmand udsat for hård kritik

Se også: Ståle sender klar besked til Hareide: Han er Danmarks bedste

Alexander Zorniger vil ikke gå på kompromis med sin spillestil, selv om målene vælter ind. Foto: Claus Bonnerup Brøndby - 24. sep. 2018 - kl. 07:53 Zorniger efter ny nedtur: Det er ikke overraskende

John Sivebæk var Thomas Gravesens agent, da han blev solgt til selveste Real Madrid. Foto: Ernst Van Norde Sport og Spil Sagde nej til Real Madrid: Sådan er det gået John Sivebæk

30 kommentarer
Vis kommentarer