Annonce:
Annonce:

Fischer-scoring sender Ajax mod guld

Viktor Fischer scorede for Ajax i dag mod FC Twente, og da amsterdammerne vandt kampen 4-0, mens PSV vandt 6-2, er Ajax rykket tættere på guldet

Viktor Fischer stod for en sjælden scoring for Ajax (Foto: AP)
Viktor Fischer stod for en sjælden scoring for Ajax (Foto: AP)
Annonce:
Følg Fodbold

I Holland er det helt lige mellem Ajax og PSV på førstepladsen. Begge mandskaber havde inden dagens opgør 78 point, men Ajax havde en målscore, der var seks kasser bedre end Eindhoven-mandskabets.

PSV vandt hjemme med 6-2 over Cambuur, og det betød, at Ajax var pisket til at vinde. Helst med lige så mange mål som Cocus tropper. Og det gjorde de. Blandt andet takket være Viktor Fischer.

Ajax kom planmæssigt foran 1-0 ved Cerny. Men da uret var oppe at ramme de 80 minutters spil, stod den stadig 1-0. Det betød, at PSV halede tre mål ind på Ajax inden sidste runde om en uge, såfremt resultatet ville gå hjem. Men det gjorde det ikke. Fra det 80. minut til det 86. scorede amsterdammerne tre kasser.

Her er dit danske OL-hold, Niels Frederiksen

Medie: Ajax jagter storspillende Midtjylland-stjerne

Annonce:

Først var det Mike van der Hoorn, og dernæst var det danske Viktor Fischer, der gjorde det til 3-0. Slutteligt lukkede og slukkede Younes, som lavede den målgivende assist til Fischer, da han gjorde det til 4-0. Dermed er Ajax og PSV på status quo rent målscoringsmæssigt, og de tre mål fra blandt andet Fischer kan vise sig at få afgørende betydning.

I næste weekend møder PSV Zwolle på udebane, mens Ajax gæster De Graafschap.

Andetsteds i Æresdivisionen spillede Hansen og Kristensen hele kampen for ADO, som fik 1-1 på udebane mod Heracles Almelo. Lucas Andersen blev skiftet ind, da Willem II tabte 0-1 til Feyenoord.

Fischer var på banen, da Ajax røg ud af CL-kval i august:

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Den syge velfærdsstat skal dominere den kommende valgkamp
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: