Fischer-scoring sender Ajax mod guld

Viktor Fischer scorede for Ajax i dag mod FC Twente, og da amsterdammerne vandt kampen 4-0, mens PSV vandt 6-2, er Ajax rykket tættere på guldet

Viktor Fischer stod for en sjælden scoring for Ajax (Foto: AP)
Viktor Fischer stod for en sjælden scoring for Ajax (Foto: AP)

I Holland er det helt lige mellem Ajax og PSV på førstepladsen. Begge mandskaber havde inden dagens opgør 78 point, men Ajax havde en målscore, der var seks kasser bedre end Eindhoven-mandskabets.

PSV vandt hjemme med 6-2 over Cambuur, og det betød, at Ajax var pisket til at vinde. Helst med lige så mange mål som Cocus tropper. Og det gjorde de. Blandt andet takket være Viktor Fischer.

Ajax kom planmæssigt foran 1-0 ved Cerny. Men da uret var oppe at ramme de 80 minutters spil, stod den stadig 1-0. Det betød, at PSV halede tre mål ind på Ajax inden sidste runde om en uge, såfremt resultatet ville gå hjem. Men det gjorde det ikke. Fra det 80. minut til det 86. scorede amsterdammerne tre kasser.

Yussuf Poulsen og Jannik Vestergaard bør være en del af OL-holdet til august. (Arkivfoto: Lars Poulsen) OL 2016 Her er dit danske OL-hold, Niels Frederiksen

Pione Sisto har allerede sagt 'nej' til West Ham, men kan han sige nej til Ajax, som angiveligt vil have ham. (Foto: Lars Poulsen) Holland Medie: Ajax jagter storspillende Midtjylland-stjerne

Først var det Mike van der Hoorn, og dernæst var det danske Viktor Fischer, der gjorde det til 3-0. Slutteligt lukkede og slukkede Younes, som lavede den målgivende assist til Fischer, da han gjorde det til 4-0. Dermed er Ajax og PSV på status quo rent målscoringsmæssigt, og de tre mål fra blandt andet Fischer kan vise sig at få afgørende betydning.

I næste weekend møder PSV Zwolle på udebane, mens Ajax gæster De Graafschap.

Andetsteds i Æresdivisionen spillede Hansen og Kristensen hele kampen for ADO, som fik 1-1 på udebane mod Heracles Almelo. Lucas Andersen blev skiftet ind, da Willem II tabte 0-1 til Feyenoord.

Fischer var på banen, da Ajax røg ud af CL-kval i august:

0 kommentarer
Vis kommentarer