Annonce:
Annonce:

Forklarer Dolberg-vragning: - Han har problemer

Kasper Dolberg har lige fået ros for at være tilbage i sin gamle version, men nu er der opstået problemer

Bedst var han blev overdynget med ros - blandt andet på grund af denne superkasse forrige weekend - før nye problemer ramte. Video: AP/SNTV
Annonce:
Følg Fodbold

'Dolberg viste sit gamle jeg.'
'Han giver Ajax-fansene håbet tilbage'
'Præcis den samme følelse, han fremkaldte i sit debut-år'

Hot i Holland: - Det er den gamle Dolberg

Der var pludselig masser af ros til unge Kasper Dolberg i de hollandske aviser efter hans fremragende mål i 6-0-sejren for Ajax sidste weekend, men i denne weekends fiasko-nederlag på 0-1 mod Heracles var Dolberg bænket og fik kun de sidste 10 minutter.

Ifølge Voetbalprimeur havde danskeren knæproblemer op til kampen, og træner Erik ten Hag bekræfter, at der er problemer for danskeren.

- Han er ikke 100 procent klar. Har har haft lidt irritation og betændelse i sine led, og hvis du har en angriber som Huntelaar også, så vælger du ham, forklarer træner Erik ten Hag til Ajax Showtime.

I baghovedet lurer også, at Ajax møder Real Madrid onsdag aften i Champions League-1/8-finalen.

Annonce:

- Dolberg er i god form, men vi håber, at hans problemer forsvinder. Der var ikke nogen grund til at tage en risiko, siger træneren.

Inden kampen mod Heracles talte ten Hag også om danskeren.

- Han mangler stadig lidt procenter fysisk. Nogle gange spiller han godt, og andre gange spiller han mindre gode kampe.

- Mod Utrecht, VVV og i første halvleg mod Feyenoord spillede han på et meget godt niveau. Om det er hans gamle niveau, kan jeg ikke bedømme, da det er før min tid. Men niveauet i øjeblikket er højt, sagde ten Hag.

Med det skuffende Ajax-nederlag er danskerklubben seks point efter PSV Eindhoven. Efter nytår er det kun blevet til fire point i fire kampe for Ajax, der i næste kamp får besøg af det absolutte bundhold fra Breda, mens Real Madrid altså gæster Amsterdam onsdag aften med eller uden Dolberg.

Dolbergs danske kammerat
Mens Dolberg kun fik de sidste minutter mod Heracles, så var den tidligere FC Midtjylland-spiller Rasmus Nissen Kristensen med i hele kampen for Ajax.

Annonce:

Han haft lidt svært at bryde igennem i sit første år i klubben, men er glad for at have Dolberg ved sin side.

- Jeg har det ikke svært med at finde nye venner, men som fodboldspiller så er det meget anderledes, end hvis du for eksempel studerer i Amsterdam.

- Som fodboldspiller kan du ikke gå på pub i løbet af ugen, og du hører ikke til i en gruppe af studerende. Derfor er det godt at have Kasper.

- Det hjælper mig til ikke at føle mig ensom. Det er rart at være sammen, og vi lever begge i et andet land. Og glem ikke, at vi har en masse fritid, for jeg er hjemme ved 14-tiden, og dagen kan være lang, hvis du ikke har noget andet at lave, siger Kristensen.

Dolberg har foreløbig scoret otte mål i ligaen og har indledt jagten på klubbens topscorer, Dusan Tadic, på 13 mål og ligaens topscorer Luuk de Jong på 18 mål.

KASPER DOLBERG
Født: 6. oktober 1997
18/19: 15 ligakampe/8 mål
17/18: 23 ligakampe/6 mål
16/17: 29 ligakampe/16 mål

Eriksen bedre end verdensstjerner: - Han tager pusten fra folk

Ny liste: To danskere blandt verdens 50 største talenter

Fodboldeksperter: Sådan ser landsholdet ud ved EM i 2020

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Fedte-Frederiksen
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: