Forundret Kusk overvejer Twente-exit til sommer

Kasper Kusk er ikke tilfreds med situationen i Twente, hvor han ikke har været på hverken bænk eller banen siden 2014. Et klubskifte til sommer kan komme på tale, hvis han ikke kommer nærmere holdet i den hollandske klub

Kasper Kusk har tidligere været i aktion for Twente. Det kniber det med for tiden. (Foto: All Over Press)
Kasper Kusk har tidligere været i aktion for Twente. Det kniber det med for tiden. (Foto: All Over Press)

Kasper Kusk er havnet i noget af et dødvande i Twente. Efter årsskiftet har den tidligere AaB-profil ikke været på hverken hold eller bænken for det hollandske mandskab, og det står i stærk kontrast til efteråret, hvor den unge Kusk fik spilletid i ni kampe for Twente.

Det er ikke en situation, der behager Kasper Kusk, og han undrer sig også over tingenes tilstand i Æresdivisionsklubben.

- Jeg spillede rigtig meget i den første halvdel af sæsonen, og herefter fik jeg en opsummering af trænerne, der sagde, at de var ok tilfredse med det, jeg havde leveret.

- Men her efter jul har jeg ikke spillet, og det kan da undre mig lidt. Jeg har ikke fået nogen form for udmelding om, hvorfor jeg ikke spiller, siger han til Tipsbladet.

Træner til Kasper Kusk: Nu skal du vise noget

Kasper Kusk føler ikke, at han er blevet direkte overhalet af konkurrenterne til kantpositionerne, hvor han primært gør sig.

- De har bare brugt andre spillere. Én af mine direkte konkurrenter er kommet tilbage fra en skade og har gjort det rigtig godt, og jeg tror ikke, der var mange, der havde regnet med, at han skulle blive en profil for holdet.

- Én anden af spillerne til kanten er en ung fyr, der også har gjort det godt. Men jeg synes ikke, jeg har gjort det decideret dårligere end dem. Jeg er helt klar og føler mig fit, så jeg må bare fortsætte med at arbejde hårdt, som jeg altid gør, siger han videre.

Twente henter Kusk-rival i Arsenal

Den tidligere AaB-profil, der i sidste sæson var med til at hive guld og pokal hjem til den nordjyske Superligaklub, understreger, at han ikke bryder sig om udviklingen, og han håber at kunne komme tilbage på holdet. Ellers kan der ske noget drastisk til sommer.

- På et tidspunkt vil jeg heller ikke sidde på bænken mere, og så må vi jo se til sommer, om der skal ske noget andet. Men det huer mig ikke, sådan som situationen er lige nu. Jeg ved, at der er stor konkurrence, men det er klart, at jeg ikke håber at sidde på bænken i flere sæsoner, siger den 23-årige spiller.

Olsen: Kusk skal finde et par kilo

- Jeg går også ud fra, at når de henter en spiller ind fra et andet land, så må de have en plan med det. I sommer var jeg omkring landsholdet og havde vundet guld med AaB, så det er klart, at det her er ikke en udvikling, som jeg havde håbet på, fortæller Kasper Kusk.

Kusk har spillet seks kampe for Twentes andethold siden starten af november sidste år. Han har kontrakt med klubben frem til sommeren 2018.

Seneste nyt

Hun mobber. Hun intimiderer. Hun håner.

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.