Frank Arnesen om Overmars: Fordømmer hans handlinger

Den hollandske legende Marc Overmars skulle ikke gå arbejdsløs særligt længe efter en krænkelsessag, før han landede et topjob i belgiske Royal Antwerp

Frank Arnesen fordømmer Marc Overmars' handlinger i forbindelse med krænkelsessagen i Ajax. Foto: Ritzau Scanpix
Frank Arnesen fordømmer Marc Overmars' handlinger i forbindelse med krænkelsessagen i Ajax. Foto: Ritzau Scanpix
Følg Fodbold
Følg Udenlandsk fodbold

Tidligere på året valgte Feyenoord og klubbens tekniske direktør, Frank Arnesen, at forlænge samarbejdet frem til sommeren 2023.

Inden aftalen med Rotterdam-klubben blev officiel spekulerede flere hollandske medier i, at Frank Arnesen kunne tage over i blandt andet Royal Antwerp eller AFC Ajax. Begge klubber manglede en mand til at lede den sportslige sektor.

AFC Ajax stod således uden sportsdirektør, da danskerens kollega Marc Overmars blev fyret fra posten som fodbolddirektør, da han havde udvist upassende adfærd overfor flere kvindeligt ansatte.

Det var en nyhed, der særligt i hollandske medier chokerede fodboldlandskabet. Alligevel skulle der ikke gå særligt længe før Marc Overmars igen kunne trække i arbejdstøjet hos belgiske Royal Antwerp som teknisk direktør.

- Det er overraskende, at Antwerp valgte Marc Overmars. Jeg fordømmer Marcs handlinger, men rent sportsligt, så gjorde han et godt stykke arbejde. Jeg er usikker på, om han vil lykkes i Antwerp, siger Frank Arnesen om ansættelsen til La Dernière Heure ifølge voetballbelgie.be.

Artiklen fortsætter under billedet..

Marc Overmars røg ud i Ajax, men har allerede fundet nyt job. Foto: Jens Dresling/Ritzau Scanpix
Marc Overmars røg ud i Ajax, men har allerede fundet nyt job. Foto: Jens Dresling/Ritzau Scanpix
 

Selv var den 65-årige dansker også sat i forbindelse med det ledige sæde som teknisk direktør i Royal Antwerp, men det forblev ved løse snakke:

- Det er sandt, at nogle har givet mig et kald, men jeg har aldrig forhandlet med Antwerp. Jeg føler mig rigtig godt tilpas i Feyenoord, siger danskeren.

Frank Arnesen har tidligere været i belgisk fodbold hos Anderlecht. Siden januar 2020 har han været teknisk direktør i Feyenoord.

I indeværende sæson har klubben leveret flere flotte præstationer, der har bragt dem blandt de sidste fire i Conference League, hvor de møder Marseille i et dobbeltopgør, og blandt de tre forreste i den hjemlige liga.

LIGE NU
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Er Papes ambition at være både dyr og dårlig?

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

LIGE NU

Udforsk Ekstra Bladet+