Højt spil om landsholdsangriber: Jørgensens klub skruer bissen på

Feyenoord har givet Newcastle en deadline. Vil Premier League-klubben have Nicolai Jørgensen, skal den senest mandag aften have hævet buddet på den danske landsholdsangriber

Jørgensen bliver dobbelt målscorer mod Roda. Video: AP/IMG

Pokerspillet om Nicolai Jørgensen er i fuld gang.

Newcastle vil have den 27-årige danske landsholdsangriber, men Feyenoord vil kun slippe sin danske topscorer, hvis englænderne smider flere penge i puljen.

Ifølge den normalt velorienterede hollandske avis De Teelgraaf har Feyenoord nu givet Newcastle en deadline.

Klokken 19 mandag aften skal Premier League-klubben sige god for Feyenoords pris – ellers er forhandlingerne afbrudt.

Newcastle har i en uge forsøgt at købe den tidligere FCK’er, og ifølge lokalavisen Newcastle Chronicle har klubben fået to bud afvist.

Det sidste skulle angiveligt have været i omegnen af £15 mio. (ca. 127 mio. kr.).

'Feyenoord har taget en hårdere holdning til Newcastle United. Den engelske Premier League-klub har fået en deadline til i aften til at smide flere penge på bordet'.

'Hvis Newcastle, som forhandler via direktør Lee Charnley, ikke tidligt i aften kommer med et højere bud, så stopper Rotterdam-klubben straks de officielle forhandlinger', skiver De Teelgraaf.

Nedrykningstruede Newcastle er desperate efter at få forstærket angrebet, og senest er Liverpools Daniel Sturridge blevet rygtet til den nordengelske klub. Det tyder dog på, at han havner i West Bromwich Albion på en lejeaftale.

- Indtil 31. januar må jeg stole på, at klubben henter nogen. I det mindste vil vi forsøge at gøre noget, sagde manager Rafael Benítez efter søndagens 0-3 nederlag til Chelsea i FA Cup’en.

Nicolai Jørgensen var søndag med, da Feyenoord slog Den Haag 3-1. Den hollandske mesterklub møder onsdag aften PSV i pokalturneringen. Spørgsmålet er, om det bliver med eller uden Nicolai Jørgensen…

Grafikken er fjernet på grund af opdateringer på sitet.

Nu indrømmer træneren: Dansk topscorer vil til Premier League

Tidligere målsluger på vej: Kan smadre Nicolai Jørgensens drøm