Hollændere: Laudrup og Olsen kan afløse i Ajax

Michael Laudrup og Morten Olsen nævnes som mulige afløsere for Frank de Boer i Ajax Amsterdam

Det er efterhånden nogle år siden, at Morten Olsen var træner og Michael Laudrup spiller i Ajax - nu nævnes de begge blandt mulige emner som afløser, hvis Frank de Boer smutter (Foto: Polfoto)
Det er efterhånden nogle år siden, at Morten Olsen var træner og Michael Laudrup spiller i Ajax - nu nævnes de begge blandt mulige emner som afløser, hvis Frank de Boer smutter (Foto: Polfoto)

Ajax Amsterdam er gået fra det ene mesterskab til det andet de seneste sæsoner, og meget af æren skal naturligvis tilskrives manager Frank de Boer, der har fået det maksimale ud af danskerklubben med de mange unge spillere. Derfor er det også ventet, at de Boer drager til en større klub i den nærmeste fremtid - måske allerede til sommer.

I den forbindelse er hollandske medier allerede begyndt at spekulere i, hvem der kan afløse Frank de Boer, og det har fået Voetbalprimeur til at lave en top 10 over de mest realistiske emner - og blandt de ti er to danskere.

Alle elsker Laudrup: Her er hans fire muligheder

Asiatisk stormagt vil have Michael Laudrup

På ottendepladsen bringer mediet Morten Olsen i spil. Den danske landstræner stod i spidsen for Ajax i sæsonen 1997/98, og i den sæson lykkedes det hovedstadsklubben at vinde både mesterskabet og pokalen. Året efter røg Morten Olsen på porten efter en konflikt med Frank de Boer og dennes bror Ronald de Boer.

Michael Laudrup tørnede ud for Ajax i perioden under Morten Olsen, og også han nævnes som en mulig afløser for Frank de Boer. Det er ikke mindst Laudrups forhold til John Cruyff, der kan sende ham til Ajax, vurderer Voetbalprimeur.

Listen toppes af Jaap Stam, der i øjeblikket er assistent for Frank de Boer i Ajax Amsterdam.

Michael Laudrup: Derfor forlader jeg ikke Qatar

Seneste nyt

En del gerningsmænd synes at gå fri

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste historier, så du altid får det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokale nyheder

Få nyheder fra dit nærområde, og hold dig opdateret på vejr, trafik og erhvervs-nyheder i dit nabolag.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant?? Gem artiklen til senere.