Hollændere: Laudrup og Olsen kan afløse i Ajax

Michael Laudrup og Morten Olsen nævnes som mulige afløsere for Frank de Boer i Ajax Amsterdam

Det er efterhånden nogle år siden, at Morten Olsen var træner og Michael Laudrup spiller i Ajax - nu nævnes de begge blandt mulige emner som afløser, hvis Frank de Boer smutter (Foto: Polfoto)
Det er efterhånden nogle år siden, at Morten Olsen var træner og Michael Laudrup spiller i Ajax - nu nævnes de begge blandt mulige emner som afløser, hvis Frank de Boer smutter (Foto: Polfoto)

Ajax Amsterdam er gået fra det ene mesterskab til det andet de seneste sæsoner, og meget af æren skal naturligvis tilskrives manager Frank de Boer, der har fået det maksimale ud af danskerklubben med de mange unge spillere. Derfor er det også ventet, at de Boer drager til en større klub i den nærmeste fremtid - måske allerede til sommer.

I den forbindelse er hollandske medier allerede begyndt at spekulere i, hvem der kan afløse Frank de Boer, og det har fået Voetbalprimeur til at lave en top 10 over de mest realistiske emner - og blandt de ti er to danskere.

Michael er en populær herre kloden rundt og et varmt navn, når der skal besættes jobs rundt omkring i fodboldverdenen. Her ses han i en hyggestund i sidste måned i Qatar med sin gamle ven fra Barcelona, Bayern München-træner Pep Guardiola. (Foto: Lars Poulsen) Intl. fodbold Alle elsker Laudrup: Her er hans fire muligheder

Michael Laudrup har været træner i Lekhwiya SC i Qatar siden 1. juli sidste år. (Foto: Lars Poulsen) Landsholdsfodbold Asiatisk stormagt vil have Michael Laudrup

På ottendepladsen bringer mediet Morten Olsen i spil. Den danske landstræner stod i spidsen for Ajax i sæsonen 1997/98, og i den sæson lykkedes det hovedstadsklubben at vinde både mesterskabet og pokalen. Året efter røg Morten Olsen på porten efter en konflikt med Frank de Boer og dennes bror Ronald de Boer.

Michael Laudrup tørnede ud for Ajax i perioden under Morten Olsen, og også han nævnes som en mulig afløser for Frank de Boer. Det er ikke mindst Laudrups forhold til John Cruyff, der kan sende ham til Ajax, vurderer Voetbalprimeur.

Listen toppes af Jaap Stam, der i øjeblikket er assistent for Frank de Boer i Ajax Amsterdam.

Michael Laudrup har været træner i Lekhwiya siden 1. juli sidste år. Foreløbig løber hans kontrakt frem til 30. juni. (Foto: Lars Poulsen) Intl. fodbold Michael Laudrup: Derfor forlader jeg ikke Qatar

0 kommentarer
Vis kommentarer