Hollandsk klub frier til Rafael van der Vaart

Den hollandske klub PEC Zwolle har en plads til Rafael van der Vaart i truppen, fastslår klubbens cheftræner

I FC Midtjylland har der ikke været brug for Rafael van der Vaart i denne sæson, og lige nu virker det mest sandsynlige scenarie at være, at den hollandske verdensstjerne slet ikke kommer i kamp for ulvene mere, inden hans kontrakt udløber til sommer.

Rafael van der Vaart er lige fyldt 34, og mange i hans situation havde nok indstillet karrieren, men hollænderen har givet udtryk for, at han vil spille videre, og der er også bejlere til den tidligere Tottenham- og Real Madrid-stjerne.

Der er plads til van der Vaart i PEC Zwolle, fortæller træneren. Foto: Ernst van Norde/Ritzau Scanpix
Der er plads til van der Vaart i PEC Zwolle, fortæller træneren. Foto: Ernst van Norde/Ritzau Scanpix

En af dem er PEC Zwolle fra Æresdivisionen. Klubbens træner, John van 't Schip, friede åbent til FC Midtjylland-spilleren i det hollandske TV-program Klasgenoten. Det skriver soccernews.nl.

- Rafa, vi har en plads til dig næste sæson, så lad mig høre fra dig. Jeg er sikker på, at jeg kan få dig i gang på fodboldbanen igen. Ha' det godt, og jeg håber at se dig igen, sagde John van 't Schip i en videohilsen til Rafael van der Vaart.

PEC Zwolle-træneren og Rafael van der Vaart kender hinanden fra Ajax, hvor John van 't Schip var ungdomstræner, da Rafael van der Vaart for alvor brød igennem.

Kæmpe pengespild: Hvert mål kostede 70 millioner

Superligaens lønkonge snakker med 1. divisionsklub

Eksklusivt: Her er de 30 bedst lønnede i Superligaen