Hollandsk sensation jagter Simon Makienok

Simon Makienok er på blokken i PEC Zwolle, der var en af de helt store overraskelser i Holland i den forgangne sæson

Simon Makienok kan være på vej til Holland. (Polfoto)
Simon Makienok kan være på vej til Holland. (Polfoto)

Vejret er godt på Sicilien, og lønnen er med sikkerhed også god. Derudover må Simon Makienok have svært ved at glæde sig over ret meget i Palermo, som han skiftede til fra Brøndby for godt et år siden.

Den høje angriber har stort set ikke fået spilletid overhovedet, og alt tyder på, at Makienok forlader Palermo i løbet af sommerens transfervindue. I januar var der også snak om et Makienok-skifte, og dengang var Molde den helt store bejler til danskeren. Nu er der ikke længere bud efter ham fra Norge.

Teemu Pukki er på plads på en permanent kontrakt med Brøndby. En aftale offentliggøres snarest. (Foto: Jens Dresling) Brøndby Brøndby i offensiven: Pukki er på plads

Det er der til gengæld i Holland.

Ifølge Tuttomercatoweb er Simon Makienok på blokken i PEC Zwolle, der høster en tilværelse i Æresdivisionen. I den netop afsluttede sæson endte klubben på en flot sjetteplads, og i sæsonen 2013/2014 tog Zwolle fusen på alle og gik hele vejen i den hollandske pokalturnering. Det er med andre ord en klub i klar fremgang, der angiveligt har fået øjnene op for Simon Makienok.

Historien melder ikke noget om, hvorvidt der er forhandlinger i gang mellem Palermo og PEC Zwolle.

Den lille ny i familien siger vov. (Foto: Mogens Flindt) Danske kendte Ibi og Makienok udvider familien

7 kommentarer
Vis kommentarer