Hollandsk træner sviner danskere efter ydmygende udskiftninger

Mathias Gehrt og Thomas Kristensen blev pillet ud efter bare en halv time af ADO Den Haags opgør mod Zwolle i weekenden. Træneren er mildt sagt ikke imponeret over den danske duo

Den tidligere FCK'er Thomas Kristensen får hård kritik af sin træner i hollandske ADO Den Haag (Foto: Hollandse Hoogte)
Den tidligere FCK'er Thomas Kristensen får hård kritik af sin træner i hollandske ADO Den Haag (Foto: Hollandse Hoogte)

Der var absolut ingen slinger i valsen fra ADO Den Haag-træner Henk Fraser, da klubben i weekenden mødte PEC Zwolle i den hollandske Æresdivision. Og det gik hovedsageligt ud over danskerne Thomas Kristensen og Mathias Gehrt.

Efter blot en halv time af opgøret blev begge danskere flået ud af Henk Fraser, hvilket må siges at være en noget utraditionel handling.

Den Haag var godt nok bagud med 0-1 på daværende tidspunkt, men var ikke blevet ramt af en udvisning, så det kom unægtelig til at se ud som lidt af en straffeaktion af Thomas Kristensen og Mathias Gehrt.

Den tidligere Brøndby-spiller Mathias Gehrt (Foto: Hollandse Hoogte)
Den tidligere Brøndby-spiller Mathias Gehrt (Foto: Hollandse Hoogte)
 

Og Henk Fraser var da mildt sagt heller ikke imponeret over det, de to danskere præsterede i kampen.

Lucas Andersen (Foto: AP) Holland Lucas Andersen: Jeg minder nok om Laudrup

- Jeg havde mere eller mindre lyst til at skifte dem ud efter et minut. Det er noget pis at kalde det en uheldig beslutning. Jeg så ingen grund til at vente, siger Fraser til Omroep West.

Selv om Thomas Kristensen kun var på banen i en halv time, nåede han alligevel at gøre sig uheldigt bemærket, da han efter 17 minutter begik det straffespark, som Zwolle omsatte til en 1-0-scoring.

- Allerede på det tidspunkt beslutter jeg mig for at handle, fastslår Den Haag-træneren.

Holland Dansker kiksede klubskifte: Jeg var sur og bitter

ADO Den Haag havde også en tredje dansker på banen i form af målmand Martin Hansen. Han fik lov at spille alle 90 minutter af opgøret, som danskerklubben tabte 1-3.

1 af 2 Den tidligere Brøndby-spiller Matihas Ghert får hård kritik af sin træner i hollandske ADO Den Haag (Foto: Jakob Jørgensen)
2 af 2 Den tidligere FCK'er Thomas Kristensen får hård kritik af sin træner i hollandske ADO Den Haag (Foto: Hollandse Hoogte)
0 kommentarer
Vis kommentarer