Landsholdsspiller revser holdkammerat: Respektløst!

Danske Andreas Bjelland er sur på angriber Luc Castaignos, der efter Twentes nederlag til Ajax angreb holdets forsvar

(Foto: DPA)
(Foto: DPA)

Twente-anfører Andreas Bjellland går nu i rette med en af holdets største profiler i form af den hollandske angriber Luc Castaignos.

Angriberen var efter Twentes nederlag på 1-3 til Feyenoord 18. januar i særdeles sur på sit forsvar, som han mente, forærede mål væk.

Det får nu danske Andreas Bjelland, der er klubbens anfører, til at skyde tilbage på den hollandske angriber.

- Bemærkningen er mangel på respekt over for hans holdkammerater. I omklædningsrummet kan du pege fingre lige så meget, du vil, men ikke i medierne.

- En angriber har også nogle gange kampe i træk, hvor han ikke scorer. I de situationer er det nemt at kritisere hinanden offentligt, siger Andreas Bjelland til Voetbal International.

Lasse Schöne og Ajax fik tre nødvendige point søndag mod Twente. (Foto: PA Photos) Holland Vigtig sejr til Ajax i dansker-møde

Luc Castaignos, 22 år, slog som meget ung igennem i Feyenoord. Det banede vejen for et skifte til italienske Inter, men her var den hollandske angriber landskampe på cv'et ikke i stand til at slå til, og derfor blev han i 2012 sendt tilbage til Holland og Twente.

Angriberen står i denne sæson noteret for ni mål for Twente, der er at finde på ottendepladsen i den hollandske Æresdivision efter 23 kampe.

0 kommentarer
Vis kommentarer