Mareridt: Dansk landsholdsspiller færdig for sæsonen

Andreas Bjelland meldes ude resten af sæsonen i Brentford efter alvorlig knæskade tirsdag

Andreas Bjelland er skadet for resten af sæsonen (Foto: Lars Poulsen)
Andreas Bjelland er skadet for resten af sæsonen (Foto: Lars Poulsen)

Tirsdagen udviklede sig for alvor til lidt af et mareridt for engelske Brentford. Klubben tog imod Oxford i Capital One Cup, og med modstand fra den fjerdebedste række var danskerklubben storfavoritter. Brentford blev dog ydmyget med hele 4-0, men det var ikke kun resultatet, der skabte bekymring.

Kort før pausen måtte det danske rekordindkøb Andreas Bjelland nemlig lade sig udskifte. Danskeren havde smerter i sit knæ, og frygten blev straks alvorlig i den engelske klub. Her meldte man senest, at de følgende dage skulle stå på undersøgelser af danskeren, og her er der ikke godt nyt.

Se også: Landsholds-alarm: Frygt for alvorlig Bjelland-skade

Se også: Bjelland skadet i Liga cup-nedtur

Det melder klubbens lægeansvarlige Neil Greig, der ikke venter at se danskeren i aktion mere i denne sæson:

- Det stod hurtigt klart, at vi var nødt til at tage os tid i forhold til at finde omfanget af skaden. Skuffende har vi fået meldinger de seneste 48 timer, der fortæller, at Andreas skal igennem en operation i sit venstre knæ. Konsekvenserne er, at det vil tage godt ni måneder at komme tilbage fra en sådan operation. Dette gør spillerens deltagelse i sæsonen ret usandsynlig, siger klubbens læge Neil Greig til klubbens hjemmeside.

Skaden kommer ligeledes på et skidt tidspunkt for det danske A-landshold. Her var Andreas Bjelland tiltænkt en rolle i kampen for at nå EM i 2016, hvor der er spænding for alvor i kvalifikationen. Her står Danmark blandt andet overfor en skæbnekamp mod Albanien.

Se også: Afsløring: Juve-plan: Eriksen skal afløse superstjernen

3 kommentarer
Vis kommentarer