Annonce:
Annonce:

Medie: Ajax jagter storspillende Midtjylland-stjerne

Ajax' træner, Frank De Boer, er ifølge et hollandsk medie meget interesseret i at hente Sisto til Amsterdam og gøre de andre danskere selskab

Pione Sisto har allerede sagt 'nej' til West Ham, men kan han sige nej til Ajax, som angiveligt vil have ham. (Foto: Lars Poulsen)
Pione Sisto har allerede sagt 'nej' til West Ham, men kan han sige nej til Ajax, som angiveligt vil have ham. (Foto: Lars Poulsen)
Annonce:
Følg Fodbold

At Ajax i forvejen er glad for danske spillere er ingen hemmelighed. Førsteholdstruppen i den traditionsrige, hollandske kæmpeklub tæller Viktor Fischer, Lasse Schöne og Nicolai Boilesen.

Og nu kan trioen måske få selskab af endnu dansker. For ifølge det anerkendte hollandske medie Voetball International, så jagter Ajax nemlig Pione Sisto, som fredag rev 'De Røde Djævle' Rundt MCH Arena i Herning i Europa League, hvor han udlignede til 1-1 efter en flabet solotur.

FCM-triumf kan koste United-stjerner halv million om ugen

Mediet skriver, at Ajax-træner Frank De Boer så sent som fredag udtalte sig positivt om muligheden for at hente den dansk-afrikanske juvel fra den midtjyske muld.

- Jeg sætter pris på ham (Pione Sisto, red.). Han er stadig interessant for os, sagde den hollandske træner fredag på et pressemøde ifølge Voetball International.

Annonce:

Og når De Boer siger 'stadig', så er det, fordi han i sommer forsøgte at hente Sisto til Amsterdam. Det skriver Voetball International i hvert fald.

Der er efterhånden en del klubber, der viser eller har vist mere end almindelig interesse for danskeren. Blandt andre spanske Celta Vigo, portugisiske Porto og engelske West Ham.

Ærlig Ståle: Tager hatten af for FCM

Ekstra Bladet kunne tidligere på måneden fortælle, at Sisto sagde nej til en masse Premier League millioner i sommer. Så det er ikke, fordi den dribleglade dansker ikke har tilbud på tåspidserne.

Sistos kontrakt med FC Midtjylland udløber i vinteren 2018. Men mon ikke, at han er fløjet langt væk fra den midtjyske rede inden da.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Danskerne har tabt tilliden til politikerne
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: