Medie: Jon Dahl lander job i Chelsea-rugekasse

Ifølge et hollandske medie bliver Jon Dahl Thomasson snart præsenteret som ny assistent i den hollandske klub Vitesse Arnhem

(Arkivfoto: AP)
(Arkivfoto: AP)

Der har været stille omkring Jon Dahl Thomasson, siden den forhenværende landsholdsangriber tilbage i maj sidste år modtog en fyreseddel i den hollandske klub Roda.

Dengang blev rekordholderen for flest scoringer i rødt og hvidt smidt på porten efter en nedrykning fra Æresdivisionen, hvor han stod i spidsen for et mandskab, der endte på en sidsteplads efter et miserabelt forår. 

Men i Holland har Jon Dahl Thomasson trods alt stadigt et navn. Og meget tyder på, at den dårlige reklame i Roda trods alt ikke har kostet danskeren et blakket ry, når det gælder trænerbranchen. 

I hvert fald skriver det hollandske medie Regio Rijnmond Voetbal, at Thomasson snart ventes at blive præsenteret som ny assistent i Vitesse Arnhem, som i de seneste sæsoner har bidt sig fast i toppen af den bedste hollandske række.

Ifølge mediets oplysninger skal Thomasson agere højre hånd for Peter Bosz, der har været træner for holdet siden 2013.

Endnu er intet officielt, men lander Thomasson på disse breddegrader, kan det på sigt give gunstige kontakter såvel som karrieremuligheder. I spidsen for Vitesse står således den russiske rigmand Alexander Chigirinsky, der er god ven af Chelsea-ejeren Roman Abramovitj.

Jon Dahl var ikke klar til Premier League-fodbold, især ikke som decideret angriber, da han i 1997 havnede i Newcastle. (Polfoto) Premier League Jon Dahl bliver flæsket på engelsk shit-list

Af samme årsag har Vitsesse i de seneste år ageret rugekasse for en række af de store talenter fra den engelske storklub. I den forgangne sæson gjaldt det blandt andre profilerne Bertrand Traore og Josh McEachran.

Før Jon Dahl Thomasson blev træner for Roda, stod han i spidsen for Excelsior, der ligeledes har base i Holland. Som spiller fik den nu 38-årige dansker sit helt store gennembrud i Feyenoord, hvor han optrådte i årene1998-2002, inden turen gik til AC Milan.

9 kommentarer
Vis kommentarer