Medie: Russisk gigant jagter Lasse Schöne

Lokomotiv Moskva vil gerne have Lasse Schöne, men danskerens agent afviser, at der bliver tale om et skifte i januars transfervindue

Lasse Schöne er angiveligt på blokken i den russiske storklub Lokomotiv Moskva. (Foto: AP)
Lasse Schöne er angiveligt på blokken i den russiske storklub Lokomotiv Moskva. (Foto: AP)
Følg Fodbold
Følg Udenlandsk fodbold

Lasse Schöne har kontraktudløb i Ajax til sommer, og det gør ham i stand til at forhandle med interessede klubber nu, og efter stor succes i Holland, hvor Schöne har scoret en del mål og er blevet kåret til årets spiller i Ajax, kan nye eventyr kalde på den danske offensivspiller.

Lokomotiv Moskva skulle ifølge det russiske medie Izvestia være et varmt bud på en ny klub for Schöne, men danskerens agent tror ikke, at det bliver til et skifte allerede her i januar.

Storklubber kigger på Schöne

- Interessen kommer i øjeblikket fra adskillige klubber fra flere forskellige europæiske ligaer. Vi har været i kontakt med en af de russiske klubber, der spiller i Premier League, men jeg vil ikke kommentere på, hvilket hold det er, siger Rob Groener til Izvestia.

- Men det hele er kun snak. Jeg kan sige med sikkerhed, at Schöne ikke forlader Ajax her i vintertransfervinduet. Men det er svært at sige, hvad der vil ske til sommer, lyder det videre.

Schöne-agent raser over Milan-snak

Den russiske klub skulle ellers være villig til at lægge et transferbeløb, der ligger mellem 22 og 37 millioner kroner. 28-årige Schöne kom til Ajax i 2012 efter et ophold i NEC Nijmegen.

Med konge-kasser som denne fra Champions Leauge, er det ikke underligt at Lasse Schöne angiveligt er på ønskelisten i flere storklubber:

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Fronten forstærkes - velkommen til Finland og Sverige

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Udforsk Ekstra Bladet+